Οι επενδυτικές επιλογές στον τομέα της υγείας στην Κύπρο

Μαρία Καραΐσκου   22/10/2020 09:30
Οι επενδυτικές επιλογές στον τομέα της υγείας στην Κύπρο

Οι επενδυτικές επιλογές στον τομέα της υγείας στην Κύπρο

Μαρία Καραΐσκου   22/10/2020 09:30
Αν και μετά την εισαγωγή του ΓΕΣΥ ο χάρτης της υγείας στην Κύπρο έχει αλλάξει, ως εκ τούτου παρουσιάζονται ευκαιρίες για επενδύσεις σε πολλά επίπεδα. Οι επενδυτικές επιλογές στον τομέα της υγείας στην Κύπρο, ήταν στο προσκήνιο του «Healthcare Investment Conference» που παρουσίασε η Ελληνική Τράπεζα, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.
 
Τα νέα δεδομένα που σκιαγραφούν τον τομέα της υγείας στην Κύπρο, καθώς και τις προοπτικές για επενδύσεις, παρουσίασε ο συντονιστής του συνεδρίου, Ιάκωβος Γαλανός, Υπεύθυνος Διοικητικός Σύμβουλος της KPMG Κύπρου. Σημαντική στιγμή του συνεδρίου, ήταν το πάνελ με τίτλο: Πώς η Κύπρος έχει προσελκύσει επενδύσεις στην υγειονομική περίθαλψη.
 
Μέσα από απτά παραδείγματα, αναλύθηκαν τα ωφελήματα μιας ξένης εταιρείας η οποία θα επιλέξει την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό. Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στην στρατηγική θέση της Κύπρου, στην ΕΕ, στο ΓΕΣΥ, στο φορολογικό και νομικό σύστημα αλλά και στην ποιότητα ζωής. Συντονιστής του πάνελ ήταν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Διευθυντής Επιχειρήσεων της Ελληνικής Τράπεζας.
 
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς λόγω των έκτακτων μέτρων από το Υπουργείο Υγείας, διεξάχθηκε σε 2 αίθουσες έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η ασφάλεια όλων των συνέδρων.
 
Το «Healthcare Investment Conference» διοργάνωσε η ΙΜΗ.
 

 

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας