NetU και DataTorque ανέλαβαν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Φορολογικής Διαχείρισης

Η NetU έχει αναλάβει μετά από ανοικτό διαγωνισμό, σε κοινοπραξία με την DataTorque Limited, την υλοποίηση, συντήρηση και λειτουργία ενός Ολοκληρωμένου Συστήματος Φορολογικής Διαχείρισης (Integrated Tax Administration System) για τις ανάγκες του Τμήματος Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών.
 
Η υλοποίηση του συστήματος αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού του Τμήματος Φορολογίας, η οποία έχει σαν κύρια επιδίωξη να βελτιώσει τη διαχείριση των εσόδων, αναβαθμίζοντας παράλληλα το επίπεδο εξυπηρέτησης των φορολογουμένων πολιτών και επιχειρήσεων, με την παροχή εξελιγμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τη μείωση των χρόνων διεκπεραίωσης των εργασιών και την απλοποίηση των διαδικασιών. Με την ολοκλήρωση αυτού του μεγαλεπήβολου έργου ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation), το Τμήμα Φορολογίας θα είναι σε θέση να εκπληρώσει πολλούς από τους στρατηγικούς του στόχους, παρέχοντας στο προσωπικό του μοντέρνα εργαλεία διεκπεραίωσης των εργασιών του, στην βάση βέλτιστων πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών.
 
Η σύμβαση υπογράφηκε τον Οκτώβριο του 2020 και η υλοποίηση του συστήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 36 μηνών. Η εφαρμογή του συστήματος θα γίνει σταδιακά, με στόχο τη γρηγορότερη δυνατή αποκόμιση ωφελημάτων τόσο για το Τμήμα Φορολογίας όσο και για τους φορολογούμενους. Η συμβατική αξία του έργου ανέρχεται στα €24,562,471 πλέον Φ.Π.Α., καθιστώντας το ως ένα από τα μεγαλύτερα έργα πληροφορικής που έχουν υλοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο.

Σχετικά με τη NetU
Η NetU αποτελεί κορυφαίο οργανισμό λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής στην Ανατολική Μεσόγειο. Με παρουσία σε Κύπρο και Ελλάδα, η NetU αναγνωρίζεται ως ένας κύριος πάροχος Ολοκληρωμένων Λύσεων στην περιοχή και έχει αναπτύξει ισχυρή τοπική και διεθνή δραστηριότητα. Η NetU, επιχειρηματικός συνεργάτης Πληροφορικής σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους οργανισμούς στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, παρέχει παγκόσμιας εμβέλειας λύσεις Πληροφορικής στους τομείς των Ολοκληρωμένων Λύσεων / Ενοποίησης Συστημάτων, Επιχειρηματικών Λύσεων, Τεχνολογικών Λύσεων και Επαγγελματικών Υπηρεσιών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της NetU στη διεύθυνση www.netugroup.com.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;