Ο ιδανικός συνδυασμός για ουσιαστικότερα αποτελέσματα Marketing

InBusinessNews  21/10/2020 09:48
Ο ιδανικός συνδυασμός για ουσιαστικότερα αποτελέσματα Marketing

Ο ιδανικός συνδυασμός για ουσιαστικότερα αποτελέσματα Marketing

InBusinessNews  21/10/2020 09:48
Το «7th Advertising, Marketing and Communication Conference», το οποίο παρουσιάζει η Webarts την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park), έρχεται φέτος ανανεωμένο ως μετεξέλιξη του ετήσιου Brand Congress. 

RELATED ARTICLES


 
Kύριος στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση, η ανάπτυξη γνώσης, η ανταλλαγή εμπειριών και η συζήτηση των σημαντικότερων θεμάτων που απασχολούν τον τομέα της διαφήμισης, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Καταξιωμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν διάφορα ζητήματα, με βασικό θέμα την εμπειρία του πελάτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, από την αρχή μέχρι το τέλος.
 
Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές θα βρίσκεται και ο Παντελής Βλαδιμήρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts, ο οποίος στην παρουσίασή του με θέμα «From ‘’Campaign-based’’ to ‘’Always-on Marketing’’» θα αναλύσει τη διαφορά των δύο αυτών όρων, που στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο του Marketing αναδεικνύονται ως καθοριστικοί. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιάσει πώς ο συνδυασμός των δύο, μπορεί να επιφέρει πιο ουσιαστικά αποτελέσματα.
 
Προερχόμενος ακαδημαϊκά από την Πληροφορική, ο Παντελής Βλαδιμήρου έχει συνδυάσει την τεχνολογία, το μάρκετινγκ και το δημιουργικό σε επιτυχημένες στρατηγικές πολλών οργανισμών στην Κύπρο. Σήμερα, με μια ομάδα που αποτελείται από 25 εξειδικευμένα άτομα, η Webarts ηγείται του τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ στην Κύπρο και έχει ως όραμα να καταστεί ο στρατηγικός συνεργάτης των κυπριακών επιχειρήσεων. Οι υπηρεσίες της Webarts αποτελούν μέρος μιας ολιστικής προσέγγισης ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, του σχεδιασμού ιστότοπων, του SEO, της δημιουργίας περιεχομένου, της ψηφιακής διαφήμισης κ.λ.π. Μερικοί από τους υφιστάμενους πελάτες της είναι οι Zorbas, Super home Center, Peletico, Ergo Group, IPH, Alpha Bank, Universal Life και EKA Group.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενό του, κάντε κλικ εδώ.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Webarts
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Great Place to Work®, IMR/University of NicosiaTM
Aκαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Conference Experience Sponsor: Conferience
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business και πόρταλ REPORTER
Με τη στήριξη: Του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου, του Συνδέσμου Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου και του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας