«Chapter of the Year Award» το PMI Cyprus Chapter!

Μεγάλος νικητής του «Chapter of the Year Award» στην κατηγορία 25-300 μέλη, εκπροσωπώντας την περιοχή ΕΜΑΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), αναδείχθηκε το PMI Cyprus Chapter. 
 
Tα αποτελέσματα και η σημαντική διάκριση του PMI Cyprus Chapter, που κατάφερε να κερδίσει τις υποψηφιότητες των παραρτημάτων Nuevo Cuyo Argentina και Mid-Missouri, ανακοινώθηκαν σε διαδικτυακή τελετή το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο του PMI Virtual Leadership Institute Meeting.
 

Κ. Τζιαπούρας: Εκπληκτική διάκριση σε μόλις 4 χρόνια λειτουργίας
Mετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο πρόεδρος του PMI Cyprus Chapter, Κώστας Τζιαπούρας, είπε ότι είναι τιμή του που λαμβάνει το βραβείο και ευχαρίστησε το PMI και την επιτροπή των βραβείων για την επιλογή της.

«To PMI Cyprus Chapter έχει μόλις 4 χρόνια ζωής, αλλά κατάφερε να καθιερωθεί στην επαγγελματική κοινότητα της Κύπρου ως ο μόνος επαγγελματικός οργανισμός στον τομέα του Project Management», πρόσθεσε και ευχαρίστησε το εκπληκτικό, όπως είπε, διοικητικό συμβούλιο του PMI Cyprus Chapter, χωρίς το οποίο δεν θα έφταναν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.
 
 
Α. Γερολέμου: Κλειδί η ομαδική προσπάθεια
Από την μεριά της η αντιπρόεδρος Marketing and Communications τόνισε ότι κλειδί για την επιτυχία ήταν η εθελοντική εργασία, η ομαδικότητα και η προσήλωση στην προώθηση των ιδεών του PMI και των αξιών Project Management που αυτό πρεσβεύει.
 
 
Το PMI Cyprus Chapter
Το PMI Cyprus Chapter έχει σαν στόχο να ενισχύσει και να προωθήσει σε τοπικό επίπεδο τις αξίες του PMI, τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει η πιστοποίηση (Professional Project Management) μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων,  πόρων, εργαλείων, ακαδημαϊκή έρευνα, δημοσιεύσεις, μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης, ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας.
Οι οργανισμοί που επενδύουν στην επαγγελματική διαχείριση των έργων τους, που υποστηρίζεται από το ΡΜΙ, διασφαλίζουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, μεγαλύτερη επιχειρηματική αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του PMI Cyprus Chapter είναι: https://www.pmi.org/chapters/cyprus 
 

 

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν