Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Οι βασικές αρχές για τον ιδανικό επιχειρηματικό ηγέτη του αύριο

Η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου παρουσιάζουν το «19th Leadership & HR Management Conference» -το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό και σημείο αναφοράς για όλους όσους εμπλέκονται στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού- την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia* (πρώην Hilton Park), στη Λευκωσία
 
Η πανδημία του COVID-19 έφερε στην επιφάνεια την αναγκαιότητα για μετασχηματισμό του χώρου εργασίας, νέες δεξιότητες για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού και νέους τρόπους διαχείρισης των κρίσεων. Περισσότερο από ποτέ, το ανθρώπινο δυναμικό επιζητά ηγέτες μέντορες,  που να μπορούν να καθοδηγούν και να εμπνέουν. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο είναι που αναμένεται από αυτούς να διαμορφώσουν τον τρόπο εργασίας, δίνοντας σκοπό και νόημα.
 
Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές o διακεκριμένος καθηγητής Ηγεσίας και Οργανωτικής Συμπεριφοράς, George Kohlrieser. Κατά την παρουσίαση του ο Professor Kohlrieser  θα αναφερθεί στο προφίλ ηγεσίας που διαμόρφωσε η πανδημία  και θα αναλύσει τις θεμελιώδεις αρχές που θα βοηθήσουν τους ηγέτες να νιώσουν ψυχολογικά ασφαλείς για να προετοιμάσουν τους εαυτούς τους, αλλά και τις επιχειρήσεις τους, για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα φέρει το αύριο.
 
Το συνέδριο απευθύνεται προς: επιχειρηματικά στελέχη, διευθύνοντες συμβούλους, ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων απ’ όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, διευθυντές και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και σε επαγγελματίες από τον χώρο της ανάπτυξης, εκπαίδευσης και των εργασιακών σχέσεων, αλλά και προς σύμβουλους επιχειρήσεων.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτές: IMH, PwC Κύπρου
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Parimatch 
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: CIIM - Cyprus International Institute of Management
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη