Νέα σχέδια της VTT Vasiliko Ltd (VTTV) για ενίσχυση και της ναυτιλίας

Δελτίο Τύπου  20/10/2020 10:50
Νέα σχέδια της VTT Vasiliko Ltd (VTTV)  για ενίσχυση και της ναυτιλίας

Νέα σχέδια της VTT Vasiliko Ltd (VTTV) για ενίσχυση και της ναυτιλίας

Δελτίο Τύπου  20/10/2020 10:50
Για τα νέα σχέδια της VTTV και την προώθηση επενδύσεων που θα ενισχύσουν τον τομέα της ναυτιλίας, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV κ. Γιώργος Παπαναστασίου. 

RELATED ARTICLES


 
Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη, στις εγκαταστάσεις της VTTV στο Βασιλικό.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Δημητριάδης οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο τερματικό αποθήκευσης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό  είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ιδιαίτερη εντύπωση, πρόσθεσε, προκαλεί η σύγχρονη προβλήτα για φορτοεκφορτώσεις δεξαμενόπλοιων καθώς και η μετάγγιση καυσίμων από ένα πλοίο σε άλλο (ship-to-ship).
 
Στο Βασιλικό, συμπλήρωσε ο κ. Υφυπουργός, είναι ορατές οι συνέργειες δύο τομέων, της ναυτιλίας και της ενέργειας, με μεγάλη προοπτική για την κυπριακή οικονομία.
 
Από την πλευρά του ο κ. Παπαναστασίου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την επίσκεψη του, τόνισε ότι η VTTV ως το μεγαλύτερο έργο ενεργειακής υποδομής στην Κύπρο (Foreign Direct Investment) έχει άμεση σχέση με τη ναυτιλία.
 
Οι κ.κ. Δημητριάδης και Παπαναστασίου αντάλλαξαν απόψεις για την προώθηση των σχεδίων της VTTV για ανάπτυξη και νέες επενδύσεις σε τομείς που θα ενισχύουν παράλληλα και τον τομέα της ναυτιλίας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας