Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

LABC: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MBM Amnex σε Κύπρο και Βαλκάνια

Η MBM εξασφάλισε μέσω υπογραφής συμφωνίας τις υπηρεσίες της LA Business Consultancy (LABC) ως σύμβουλος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Κύπρο και τα Βαλκάνια με στόχο τον εντοπισμό νέων ευκαιριών στην περιοχή.

Η LABC είναι ένα δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών που προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και στοχεύουν στη διαφοροποίηση της κυπριακής οικονομίας μέσω επενδύσεων σε καινοτόμα και βιώσιμα έργα. Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει συμφωνίες άνω του €1,5 δισ. τα τελευταία οκτώ χρόνια και έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις στην Κύπρο που ξεπερνούν τα €400 εκατ.

Η MBM Amnex είναι το αποτέλεσμα των κοινών επιχειρήσεων στο Ντουμπάι από την MBM Holding και την Amnex. Η συνεργασία στοχεύει να φέρει καινοτόμες λύσεις εμπνευσμένες από τεχνολογίες όπως οι IoT, Geomatics, AI και Big Data που εστιάζουν κυρίως στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η MBM Holding, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οντότητες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Βασιλικής Οικογένειας του Ντουμπάι, είναι μια επενδυτική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε τομείς όπως, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ανάπτυξη ακινήτων, επενδύσεις, IT για καινοτόμες λύσεις, vertical farming, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εξοικονόμηση ενέργειας και τομείς υγειονομικής περίθαλψης. Η εταιρεία λειτουργεί μέσω θυγατρικών, συμμαχιών και συνεργασιών που υλοποιούν το όραμα του Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Πρωθυπουργού και Κυβερνήτη του Ντουμπάι).

Η Amnex είναι εταιρεία που εδρεύει στην Ινδία και δραστηριοποιείται για πάνω από 10 χρόνια σε διάφορους κλάδους, από τη γεωργία έως την εξόρυξη και από τις μεταφορές έως τη διανομή νερού. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην επανάσταση του μεταποιητικού τομέα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων και εξυπνότερων συστημάτων. Εξειδικεύεται στις λύσεις για έξυπνες πόλεις (Smart City) και έξυπνες μεταφορές (Intelligent Transportation). 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου