ΚΕΒΕ Business Leader Awards

InBusinessNews  30/09/2020 12:30
ΚΕΒΕ Business Leader Awards

ΚΕΒΕ Business Leader Awards

InBusinessNews  30/09/2020 12:30
Για έβδομη χρονιά το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ τιμούν την επιχειρηματική αριστεία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις ημέρες και τα έργα επιφανών επιχειρηματιών.

RELATED ARTICLESΟι βασικότεροι τομείς της οικονομίας - Τουρισμός, Eστίαση και Ψυχαγωγία, Εμπόριο, Ναυτιλία, Βιομηχανία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Γεωργία, Κτηνοτροφία και Αλιεία- και αναδεικνύονται για ακόμα μια φορά μέσα από τη βράβευση οκτώ επιχειρηματιών-ηγετών, ενώ παράλληλα ένας στυλοβάτης του επιχειρείν τιμάται για τη συνολική συνεισφορά του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
 
Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν σημείο-σταθμό στα επιχειρηματικά δρώμενα, αφού για επτά πλέον συνεχή έτη επιβραβεύουν επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.
 
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο 2020, στην παρουσία εκπροσώπων της αφρόκρεμας των κυπριακών επιχειρήσεων, κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων.
 
Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης.    
 
Κύριος Χορηγός: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου
Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Αργυροί Χορηγοί: Ζιβάνα Λοέλ, Cablenet και Υπεραγορές Σκλαβενίτης
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας