Τεράστια επιτυχία για συνέδριο Ανάπτυξης Γης

Λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τα μέτρα ασφαλείας βάσει του πρωτοκόλλου του Υπουργείου Υγείας πραγματοποιήθηκε το restart της ΙΜΗ διοργανώνοντας με τεράστια επιτυχία το πρώτο συνέδριο με φυσική παρουσία, το 14ο  Συνέδριο Ανάπτυξης Γης την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα και με ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων, καθώς και όλων των παρευρισκομένων, από τη νόσο του κορωνοϊού (covid-19), στο Συνέδριο συμμετείχαν πέραν των 150 συνέδρων και πέραν των 20 ομιλητών.

H IMH, συμμορφούμενη κατά τρόπο αυστηρό και απόλυτο με το πρωτόκολλο, προέβη σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες και έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ώστε το συνέδριο να πραγματοποιηθεί σε υγειονομικά ασφαλείς συνθήκες και οι σύνεδροι να προσέρχονται και να συμμετέχουν σε αυτά με υψηλό το αίσθημα της σιγουριάς πως δεν τίθεται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο σε κίνδυνο η υγεία τους.
 
Τονίζεται πως τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν, αφορούσαν και το ίδιο το προσωπικό της IMH, το οποίο στο πλαίσιο ενάσκησης των καθηκόντων του, μεταξύ άλλων, έφερε προστατευτική μάσκα, υποβλήθηκε σε ανέπαφη μέτρηση της θερμοκρασίας προτού εισέλθει εντός του χώρου εργασίας του και εφάρμοσε ευλαβικά το μέτρο της τήρησης των αποστάσεων.
 
Οι κανόνες ασφάλειας
Μέτρα ασφαλείας τηρήθηκαν σε κάθε στάδιο πραγματοποίησης του συνεδρίου. Συγκεκριμένα, κατά την εγγραφή των συνέδρων υιοθετήθηκε το μέτρο της τήρησης αποστάσεων, ενώ παραχωρήθηκε ατομικό στυλό στον κάθε σύνεδρο για την συμπλήρωση του εντύπου εγγραφής ή άλλων εντύπων.

Προτού εισέλθουν στην αίθουσα διεξαγωγής του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε ανέπαφη θερμομέτρηση και κλήθηκαν να απολυμάνουν τα χέρια τους στους ειδικούς σταθμούς απολύμανσης που ήταν εγκατεστημένοι. Παράλληλα, ζητήθηκε από τους συνέδρους, αν και η χρησιμοποίησή της δεν είναι υποχρεωτική, η ΙΜΗ παραχώρησε στους παρευρισκόμενους προστατευτική μάσκα μιας χρήσης και τους προέτρεψε να την χρησιμοποιήσουν για την δική τους μεγαλύτερη ασφάλεια.

Εντός και εκτός της αίθουσας υπήρχαν σταθμοί απολύμανσης των χεριών, ταξιθέτηση, ενώ πριν από την έναρξη του συνεδρίου, αλλά και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, γίνονταν ανακοινώσεις αναφορικά με τα μέτρα προφύλαξης που βρίσκονται σε ισχύ.

Κατά τη διάρκεια του coffee break, υπήρχαν προκαθορισμένοι χώροι διαλλείματος ανά 50 άτομα και οι σύνεδροι ενημερώθηκαν στις εγγραφές για τον χώρο διαλειμμάτων της δικής τους ομάδας, ενώ για σκοπούς καλύτερου διαχωρισμού τους, έφεραν κονκάρδα με διαφορετικό χρώμα.

Τονίζεται πως αν και με βάση το σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας δεν απαγορεύονται οι χειραψίες, η ΙΜΗ αποφάσισε όπως στα συνέδρια που πραγματοποιεί να απαγορευτούν εντελώς οι όποιες χειραψίες.

Networking
Μετά από την ανάπαυλα λόγω των περιοριστικών μέτρων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευχέρεια να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να μοιραστούν με επιχειρηματίες του κλάδου τους για το πως διαχειρίστηκαν την κρίση, πως προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και την εμπειρία τους σε ό,τι αφορά την υιοθέτηση της τεχνολογίας στη νέα πραγματικότητα.

Για ακόμα μια φορά, η IMH πήρε τα εύσημα από τους παρευρισκόμενους για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου, καθώς και για την πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας και ασφάλειας που προβλέπει το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.
 

 
 
 
 
 
Κατάμεστη η αίθουσα του Συνεδρίου, πάνω από 150 σύνεδροι παρακολούθησαν το πρώτο post-covid 19 14ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης 
 
 
 
 
 
The New Normal – εγχειρίδιο συνεδρίων που έχει ετοιμάσει η ΙΜΗ λαμβάνοντας πάντα υπόψη το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας 
 
 
 
Στην είσοδο του χώρου υπήρχαν σταθμοί με απολυμαντικό χεριών και θερμομέτρηση 
 
Χρήση μάσκας – η ΙΜΗ προτείνει για την ασφάλεια των σύνεδρων την χρήση μάσκας καθ’ ολη τη διάρκεια του συνεδρίου  
 

 
Εγγραφές του συνεδρίου πάντα κρατώντας τις αποστάσεις, με βάση το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας
 
Για σκοπούς καλύτερου διαχωρισμού οι σύνεδροι φορούσαν κονκάρδες με διαφορετικό χρώμα
 

 

 

 
Στον χώρο υπήρχαν δύο serving stations με διαφορετικό χρώμα, με βάση της κόκκινης ή μπλε ομάδας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Networking μεταξύ σύνεδρων λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μέτρα του πρωτοκόλλου 
 
Χορηγός του συνεδρίου η Bidx1 
 

Ομιλία από τον Κύριο Χορηγό του συνεδρίου Κρίτωνα Ονησιφόρου, Head of Real Estate, BidX1
 
 
 
 
 
 
 
 
Ομιλητές συνεδρίου 
 

Η Ομάδα της ΙΜΗ


 
 
 
 

Δειτε Επισης

Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ