ΙΜΗ: Restart για τα συνέδρια με φυσική παρουσία

Ανατροπή στην καθημερινότητά μας επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες, αναγκάζοντας μας όλους να προσαρμόσουμε το σύνολο των δραστηριοτήτων και όλων των εκφάνσεων της ζωής μας στα νέα δεδομένα. Πέραν την πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, βρεθήκαμε αντιμέτωποι και με μία οικονομική κρίση που προκλήθηκε από το αναγκαστικό lockdown που επιβλήθηκε με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, επιφέροντας το πάγωμα σχεδόν κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, με ζωτικούς τομείς του «επιχειρείν» να παραλύουν και το αίσθημα της αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα να κυριεύει τον επιχειρηματικό κόσμο.
 
Η γενική διαπίστωση που επικρατεί σήμερα είναι πως το οικονομικό περιβάλλον βελτιώνεται και ότι το αρνητικό κλίμα έχει πλέον σε μεγάλο βαθμό αναστραφεί. Η επανεκκίνηση της οικονομίας και η είσοδος σε μια νέου είδους κανονικότητα, επαναφέρει την αισιοδοξία και δημιουργεί εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Κύπρου να βρει ξανά τον βηματισμό του, να προχωρήσει επιτυχώς στο αύριο με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown, η IMH, ως ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς και παραμένοντας σταθερός σύμμαχος και αρωγός των επιχειρήσεων, δεν παρέμεινε αδρανής… αλλά με παράφραση του σλόγκαν «incredible things happen when people come together», «incredible things» go digital, η ΙΜΗ καινοτόμησε, εντάσσοντας στο οπλοστάσιό της τη διοργάνωση διαδικτυακών και υβριδικών συνεδρίων, τα οποία με την ευρεία αποδοχή τους αποδεικνύεται πως τα digital events are here to stay.

Restart με φυσική παρουσία
Βάσει των νέων επιδημιολογικών δεδομένων και των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, η ΙΜΗ είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώνει την επανέναρξη των συνεδρίων της με φυσική παρουσία, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα διενέργειας διαδικτυακών και υβριδικών συνεδρίων.  

Μπορεί μεν η διεξαγωγή διαδικτυακών συνεδρίων να παρέχει τη δυνατότητα στα στελέχη του επιχειρείν να ενημερώνονται και να συζητούν για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις της αγοράς από την άνεση του γραφείου τους, ωστόσο η διαπροσωπική επαφή, το networking, το business gossip και οι επιχειρηματικές συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο αποτελούν στοιχεία τα οποία ο επιχειρηματικός κόσμος έχει απόλυτη ανάγκη και τα έχει επιθυμήσει, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Events Manager της IMH, Νάτια Καραγιάννη.
 

Μάλιστα, η κυρία Καραγιάννη τονίζει πως η ΙΜΗ είναι γνώστης για το πόσο σημαντικό είναι το networking για τον κόσμο του επιχειρείν, καθώς άλλωστε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων προκύπτουν και οι μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της, η ΙΜΗ, υπογραμμίζει η κ. Καραγιάννη, φιλοξενεί στα συνέδρια της τους καλύτερους ομιλητές με εμπειρία στον τομέα τους, δίδοντας την ευχέρεια στα στελέχη του επιχειρείν για networking τόσο με τους γνώστες του αντικειμένου τους, όσο και με επιχειρηματίες του κλάδου τους.

Παράλληλα, την δεδομένη στιγμή, επισημαίνει η κ. Καραγιάννη, οι επιχειρηματίες έχουν περισσότερο την ανάγκη, από κάθε άλλη φορά, να μοιραστούν με επιχειρηματίες του κλάδου τους για το πως διαχειρίστηκαν την κρίση, πως προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και την εμπειρία τους σε ό,τι αφορά την υιοθέτηση της τεχνολογίας στη νέα πραγματικότητα.

Νέα δεδομένα… με ασφάλεια
Η κ. Καραγιάννη υπογραμμίζει πως η νέα κανονικότητα των συνεδρίων της IMH, με φυσική παρουσία, είναι αυστηρά βασισμένη στο πρωτόκολλο που το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε αναφορικά με τη διεξαγωγή συνεδριών, το οποίο δίνει σαφείς οδηγίες και ξεκάθαρες κατευθύνσεις για όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται σε όλα τα στάδια τους.

Τόνισε πως για την IMH, η τήρηση του πρωτοκόλλου χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση είναι αδιαπραγμάτευτη, αφού πρώτιστη έγνοια και προτεραιότητά της αποτελεί η διεξαγωγή των συνεδρίων της σε ένα καθ’ όλα ασφαλές, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους σύνεδρους, υγειονομικά περιβάλλον.
 
Το Restart γίνεται με το 14ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία.
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη