Ο τομέας της υγείας και οι προοπτικές του ως επενδυτική επιλογή

InBusinessNews  25/09/2020 11:26
Ο τομέας της υγείας και οι προοπτικές του ως επενδυτική επιλογή

Ο τομέας της υγείας και οι προοπτικές του ως επενδυτική επιλογή

InBusinessNews  25/09/2020 11:26
Το «Συνέδριο Επενδύσεων στον Τομέα της Υγείας», το οποίο διοργανώνει η IMH, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park Hotel) στη Λευκωσία, στις 15:30 μ.μ.

RELATED ARTICLES


 
Με την εισαγωγή του Γενικού Συστήματος Υγείας(ΓΕΣΥ), ο χάρτης του τομέα της υγείας στην Κύπρο έχει αλλάξει Στο πλαίσιο του νέου σκηνικού που διαμορφώνεται, παρουσιάζονται μεγάλες ευκαιρίες για νέες επενδύσεις σε πολλά επίπεδα, την ώρα που ούτως ή άλλως ο χώρος της υγείας αποτελεί ήδη τις τελευταίες δεκαετίες  μια σημαντική επενδυτική δραστηριότητα στη διεθνή οικονομία. Πρόκειται για μια πρακτική, η οποία όπως όλα δείχνουν αρχίζει να ευνοείται και στην Κύπρο, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος.
 
Το «Συνέδριο Επενδύσεων στον Τομέα της Υγείας» επιδιώκει να παρουσιάσει και να περιγράψει τον τομέα της υγείας ως μία επενδυτική επιλογή στη χώρα μας, αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές και όλες τις προοπτικές που θα μπορούσε να έχει. Συναφώς, ο τομέας της υγείας θα αναλυθεί ως επενδυτική επιλογή, τόσο με βάση τα κυπριακά όσο και σε συνάρτηση με τα διεθνή δεδομένα, αλλά και με βάση τις διεθνείς πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη.
 
Στόχος είναι όπως μέσα από την αντιπαραβολή των δεδομένων που ισχύουν διεθνώς με αυτά που υπάρχουν στην Κύπρο,  επαναπροσδιοριστούν οι επενδυτικές δυνατότητες στον τομέα της υγείας στο νησί μας. Σκοπός παράλληλα,  είναι η ανάλυση της αγοράς της υγείας και η παρουσίαση επενδυτικών ιδεών από την Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Το Συνέδριο αφορά επαγγελματίες υγείας, όλων των ειδών, μεγεθών και εξειδίκευσης, παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, ιατρικά κέντρα, καθώς και επενδυτές (θεσμικούς και μη) στον τομέα της υγείας.
 
Συγκεκριμένα, το Συνέδριο  απευθύνεται σε: Επενδυτές και δυνητικούς επενδυτές στον τομέα της υγείας, διευθύνσεις κλινικών και ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, ιδιώτες γιατρούς, ιδιωτικά ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα-εργαστήρια, ασφαλιστικές και φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού, παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως επίσης λογιστικά και δικηγορικά γραφεία και εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί (Μέχρι σήμερα): European University Cyprus, KPMG Κύπρου
Endorsed by: Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας