Το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα ως ένεση για την αγορά ακινήτων  

InBusinessNews  17/09/2020 09:47
Το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα ως ένεση για την αγορά ακινήτων  

Το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα ως ένεση για την αγορά ακινήτων  

InBusinessNews  17/09/2020 09:47
Η IMH διοργανώνει το 14ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020*, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία. Το Συνέδριο Ανάπτυξης Γης συμπληρώνει φέτος 14 χρόνια ζωής, έχοντας καταστεί ένα πολύ-αναμενόμενο ετήσιο γεγονός και σημείο αναφοράς για όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα της ανάπτυξης γης, φορείς. Οι επαγγελματίες του κλάδου συγκεντρώνονται κάθε χρόνο, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις της αγοράς, να συζητήσουν τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον τομέα τους και, φυσικά, να διερευνήσουν τις ευκαιρίες που προδιαγράφονται.

RELATED ARTICLES


 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Συνέδριο θα φιλοξενήσει καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, τόσο από την τοπική αγορά όσο και από το εξωτερικό. Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές βρίσκεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Henley & Partners Κύπρου, κ. Γιάννος Τρισόκκας. Ο κ. Τρισόκκας είναι ιδιαιτέρως αναγνωρισμένος για την ικανότητα του να καθοδηγεί σε επικερδείς επενδυτικές ευκαιρίες και ρεαλιστικές στρατηγικές εξόδου. Από το 2002 είναι εδραιωμένος στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε σχέση με επενδύσεις σε ακίνητα, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί επιτυχώς με παρόχους συμβουλευτικών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται ανά το παγκόσμιο στον τομέα των προγραμμάτων διαμονής και πολιτογράφησης, καθώς και των επενδύσεων σε ακίνητα.
 
Κατά την παρουσίασή του, ο κ. Τρισόκκας θα συζητήσει το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα (ΚΕΠ) και τις επιπτώσεις του στην κυπριακή αγορά ακινήτων. Το ΚΕΠ βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην ανάκαμψη του τομέα των ακινήτων, και γενικά στην οικονομία. Είναι σημαντικό να αναλυθεί το πού βρισκόταν ο τομέας της αγοράς ακινήτων πριν από το ΚΕΠ, αλλά και μετά από αυτό, ώστε να μπορέσει να αναλυθεί ορθά ο αντίκτυπος των πρόσφατων αλλαγών στο ΚΕΠ. Κοινός στόχος όλων πρέπει να είναι η διατήρηση του ενδιαφέροντος για το ΚΕΠ, και κατ’ επέκταση η συνέχιση της ανάπτυξης στον τομέα της αγοράς ακινήτων.
 
Στο Συνέδριο θα ακουστούν παρουσιάσεις/ομιλίες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται προς επαγγελματίες και συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από:
  • Εταιρείες ανάπτυξης γης
  • Εκτιμητές ακινήτων
  • Κτηματομεσιτικά γραφεία
  • Εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες
  • Τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
  • Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία
  • Δικηγορικά γραφεία
  • Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων
  • Επενδυτές
  • Σχετικοί κυβερνητικοί φορείς και ρυθμιστικές αρχές
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ. Κάντε κλικ εδώ αν είστε μέλος σε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους Συνδέσμους, ώστε να λάβετε την ειδική τιμή που δικαιούστε (10% έκπτωση): Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): BidX1
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees 
Με τη Στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, Invest Cyprus, RICS
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας