Έκκληση ΟΕΒ για πιστή τήρηση πρωτοκόλλων κατά Covid-19

InBusinessNews  14/08/2020 09:58
Έκκληση ΟΕΒ για πιστή τήρηση πρωτοκόλλων κατά Covid-19

Έκκληση ΟΕΒ για πιστή τήρηση πρωτοκόλλων κατά Covid-19

InBusinessNews  14/08/2020 09:58
Έκκληση προς τα μέλη της ΟΕΒ για πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων και διαταγμάτων γι αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού απευθύνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Πέτρου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Πέτρου τονίζει ότι η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων μετάδοσης του ιού Covid-19 έχει ανησυχήσει τους επιχειρηματίες, την κοινωνία ευρύτερα και την Κυβέρνηση.

RELATED ARTICLES


 
Όπως τονίζει,, οι πληγές της πανδημίας στον τόπο μας σε απώλεια ζωών και ταυτόχρονα στις επιχειρήσεις, την απασχόληση και την οικονομία, είναι βαθιές και δυστυχώς θα απαιτηθεί μεγάλο διάστημα μέχρι την επούλωση τους.
 
Αυτό που όλοι απευχόμαστε, σημειώνει ο κ. Πέτρου, είναι η σε μεγάλο βαθμό έξαρση στη μετάδοση του ιού, της οποίας οι συνέπειες είναι αδύνατο να εκτιμηθούν. Για την αποφυγή τέτοιου ενδεχόμενου, ως επιχειρηματίες και εργοδότες οφείλουμε να εφαρμόζουμε πιστά τα πρωτόκολλα και Διατάγματα του κράτους καθ’ ότι ο δικός μας ρόλος σε συνάρτηση με την υπευθυνότητα του κάθε πολίτη είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να περιορίσουμε τον ιό, να προστατεύσουμε  ζωές και τις επιχειρήσεις μας.
 
«Μετά από σχετική παράκληση του Υπουργού Υγείας, απευθύνω θερμότατη έκκληση για την πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων και Διαταγμάτων τα οποία η ΟΕΒ, όπως γνωρίζετε, προωθεί αμέσως σε όλα τα μέλη και βρίσκεται συνεχώς στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις/επεξηγήσεις», καταλήγει ο κ. Πέτρου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας