Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Έκκληση ΟΕΒ για πιστή τήρηση πρωτοκόλλων κατά Covid-19

Έκκληση προς τα μέλη της ΟΕΒ για πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων και διαταγμάτων γι αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού απευθύνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Πέτρου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Πέτρου τονίζει ότι η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων μετάδοσης του ιού Covid-19 έχει ανησυχήσει τους επιχειρηματίες, την κοινωνία ευρύτερα και την Κυβέρνηση.
 
Όπως τονίζει,, οι πληγές της πανδημίας στον τόπο μας σε απώλεια ζωών και ταυτόχρονα στις επιχειρήσεις, την απασχόληση και την οικονομία, είναι βαθιές και δυστυχώς θα απαιτηθεί μεγάλο διάστημα μέχρι την επούλωση τους.
 
Αυτό που όλοι απευχόμαστε, σημειώνει ο κ. Πέτρου, είναι η σε μεγάλο βαθμό έξαρση στη μετάδοση του ιού, της οποίας οι συνέπειες είναι αδύνατο να εκτιμηθούν. Για την αποφυγή τέτοιου ενδεχόμενου, ως επιχειρηματίες και εργοδότες οφείλουμε να εφαρμόζουμε πιστά τα πρωτόκολλα και Διατάγματα του κράτους καθ’ ότι ο δικός μας ρόλος σε συνάρτηση με την υπευθυνότητα του κάθε πολίτη είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να περιορίσουμε τον ιό, να προστατεύσουμε  ζωές και τις επιχειρήσεις μας.
 
«Μετά από σχετική παράκληση του Υπουργού Υγείας, απευθύνω θερμότατη έκκληση για την πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων και Διαταγμάτων τα οποία η ΟΕΒ, όπως γνωρίζετε, προωθεί αμέσως σε όλα τα μέλη και βρίσκεται συνεχώς στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις/επεξηγήσεις», καταλήγει ο κ. Πέτρου.

Δειτε Επισης

2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου