Νέο πλαίσιο στεγαστικής πολιτικής και προσιτής κατοικίας

InBusinessNews  13/08/2020 10:10
Νέο πλαίσιο στεγαστικής πολιτικής και προσιτής κατοικίας

Νέο πλαίσιο στεγαστικής πολιτικής και προσιτής κατοικίας

InBusinessNews  13/08/2020 10:10
Η ΙΜΗ διοργανώνει το 14ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης, την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020*. Πρόκειται για το Συνέδριο, όπου όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις της αγοράς, να συζητήσουν τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον τομέα τους και, φυσικά, να διερευνήσουν τις ευκαιρίες που προδιαγράφονται. 

RELATED ARTICLES


 
Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές βρίσκεται ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης, κ. Μάριος Πελεκάνος. Ο κ. Πελεκάνος είναι Certified Professional Manager με δεκαετή εμπειρία στα χρηματοοικονομικά και στον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών.  Κατά την παρουσίασή του, ο κ. Πελεκάνος θα αναλύσει σε συντομία τα ισχύοντα σχέδια για την παραγωγή προσιτής στέγης, και στη συνέχεια θα παρουσιάσει τα μελλοντικά πλάνα της Κυβέρνησης με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των μονάδων και στο στόχο για το άνοιγμα της αγοράς του προσιτού ενοικίου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ. Στο Συνέδριο θα ακουστούν παρουσιάσεις/ομιλίες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς επαγγελματίες και συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από:
  • Εταιρείες ανάπτυξης γης
  • Εκτιμητές ακινήτων
  • Κτηματομεσιτικά γραφεία
  • Εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες
  • Τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
  • Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία
  • Δικηγορικά γραφεία
  • Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων
  • Επενδυτές
  • Σχετικοί κυβερνητικοί φορείς και ρυθμιστικές αρχές
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ. Κάντε κλικ εδώ αν είστε μέλος σε οποιονδήποτε από τους πιο κάτω Συνδέσμους, ώστε να λάβετε την ειδική τιμή που δικαιούστε (10% έκπτωση): Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): BidX1
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees 
Με τη Στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
*Το συνέδριο θα διεξαχθεί, είτε διά φυσικής παρουσίας είτε διαδικτυακά, ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19 και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την μορφή ή και τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα. 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας