The 16th CFO Management Forum & Awards

H EY παρουσιάζει το «16th CFO Management Forum & Awards», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020, 12:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ.

Το Συνέδριο έχει καθιερωθεί, πλέον, ως ένας ετήσιος θεσμός για τους οικονομικούς διευθυντές και τους διευθυντές λογιστηρίου στην Κύπρο. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οικονομικοί διευθυντές μέσα από τις ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών.
 
Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές του φόρουμ θα είναι και ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, Strategy & Compliance Manager της Iron Mountain Κύπρου, ο οποίος μέσα από την παρουσίασή του θα μιλήσει για τον ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο κύριος Χριστοφόρου έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των Engineering Consulting και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής σε πολλαπλές τοπικές εταιρείες. Κατέχει πτυχίο B.Sc. Πολιτικού Μηχανικού από το Tennessee Tech και M.Sc. Μηχανικού Περιβάλλοντος από το Northeastern University. Έγινε μέλος της Iron Mountain (πρώην Fileminders) το 2016 και είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας, για την αξιολόγηση και παρακολούθηση της έκθεσης σε κίνδυνο της εταιρείας, για τη διαχείριση και βελτίωση της ασφάλειας, και τη μέτρηση ποιότητας και απόδοσης της εταιρείας.
 
Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον οικονομικών διευθυντών και άλλων βασικών παραγόντων απ’ όλες τις μεγάλες εταιρείες με έδρα ή χώρα δραστηριοποίησής τους την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ θα διεξαχθούν τα «4α Cyprus CFO Awards», όπου θα βραβευτούν σημαντικοί CFOs για τη συνεισφορά τους ή για τα επιτεύγματά τους στον τομέα των οικονομικών και των επιχειρήσεων.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του φετινού συνεδρίου, πατήστε εδώ.
 
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι χωρίς κόστος, ωστόσο, η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς: Finance directors, οικονομικούς διευθυντές επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και κλάδων, διευθυντές και στελέχη λογιστηρίου όλων των μεγεθών και κλάδων, CEOs και μέλη διοικητικών συμβουλευτικών επιχειρήσεων, στελέχη Accounting, Audit και Tax firms, σύμβουλους επιχειρήσεων και στελέχη τραπεζών.
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: EY
Χορηγοί (μέχρι σήμερα):  Alpha Bank Cyprus Ltd και Iron Mountain
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Conference experience sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: ΣΕΛΚ
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»