Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το πρόγραμμα MSc Data Analytics ανακοινώνει τους πρώτους αποφοίτους του που έλαβαν το SAS Joint Certificate on Business Intelligence and Data Mining

Μετά από τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του προγράμματος MSc Data Analytics της Σχολής Επιστήμων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και του SAS Institute S.A., έναν από τους κορυφαίους παροχείς στατιστικών αναλύσεων στον κόσμο, το πρόγραμμα ανακοίνωσε τους πρώτους αποφοίτους του που έλαβαν το SAS Joint Certificate in Business Intelligence and Data Mining, όπως επίσης και τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών τους. Οι φοιτητές κατάφεραν να παρουσιάσουν μοναδικές μελέτες που απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια από την ομάδα αξιολόγησης του SAS, επιβεβαιώνοντας έτσι τις υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
 
Η μοναδική και συνάμα συναρπαστική ευκαιρία που προσφέρεται στους φοιτητές μέσω του προγράμματος MSc Data Analytics στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, UCLan Cyprus, τους εφοδιάζει με επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες που τους επιτρέπουν να εφαρμόσουν την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικά προβλήματα στον χώρο των επιχειρήσεων με τη χρήση πραγματικών δεδομένων. Συνεπώς, παρέχεται στους φοιτητές ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, μέσω ενός επαγγελματικού τίτλου με μεγάλη απήχηση σε διεθνές επίπεδο. Ο συνδυασμός του προγράμματος MSc Data Analytics με το πρόγραμμα μαθημάτων του SAS Joint Certificate προετοιμάζει κατάλληλα τους αποφοίτους έτσι ώστε να μπορούν να εργαστούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή και να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το SAS Joint Certificate που παρέχεται από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο και αποτελεί ένα από τα 20 παρόμοιου τύπου πιστοποιητικά που προσφέρονται στην Ευρώπη.
 
Μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και γιατί είμαστε ένα πραγματικά καινοτόμο Πανεπιστήμιο! Ανακαλύψτε ψηφιακά την Πανεπιστημιούπολη του UCLan Cyprus, μιλήστε διαδικτυακά πρόσωπο με πρόσωπο με τους έμπειρους Συμβούλους Εισδοχών, διευθετήστε διαδικτυακά την κατ’ ιδίαν συνάντησή σας με τον Επικεφαλή του προγράμματος που σας ενδιαφέρει από την άνεση του σπιτιού σας. Διευθετήστε το ραντεβού σας εδώ.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2024: Υγεία των νεφρών για όλους