Νέος Managing Director της Demetra Holdings ο Νέαρχος Ιωάννου

InBusinessNews  05/08/2020 13:38
Νέος Managing Director της Demetra Holdings ο Νέαρχος Ιωάννου

Νέος Managing Director της Demetra Holdings ο Νέαρχος Ιωάννου

InBusinessNews  05/08/2020 13:38
Tον διορισμό του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ. Νέαρχου Ιωάννου, στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου (Managing Director) της Demetra Holdings Plc, αποφάσισε σε σημερινή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. 

RELATED ARTICLES


 
Πλέον, ο κ. Ιωάννου παύει να εκτελεί καθήκοντα Αντιπροέδρου και παράλληλα καθίσταται από ανεξάρτητος μη εκτελεστικός διοικητικός σύμβουλος σε εκτελεστικό διοικητικό σύμβουλο της εταιρείας.
 
Το βιογραφικό του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου
Ο κ. Ιωάννου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2009. Σπούδασε στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Βερολίνου από το οποίο έλαβε το 1984 πτυχίο στην Πολιτική Οικονομία, ενώ από το 1983 μέχρι το 1984 διετέλεσε λέκτορας στο Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του ίδιου πανεπιστημίου.

Ακολούθως, από το 1984 μέχρι 1985 ακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Dresdner Bank AG, Duesseldorf. Το 1989 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Βερολίνου. Την περίοδο 1985-1990 εργάστηκε ως ανώτερος αξιωματούχος στην Dresdner Bank AG, Duesseldorf. 

Από το 1990 μέχρι το 2006 διετέλεσε διευθυντής της Υπηρεσίας Διεθνών Συναλλαγών της Τράπεζας Κύπρου και από το 2006 μέχρι το 2017 διετέλεσε γενικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού ενώ από το 2016 εργάζεται ως λέκτορας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στον τομέα των χρηματοοικονομικών. Έχει διατελέσει μέλος αριθμού Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια διευθυντικής στελέχωσης της εταιρείας, «δρομολογείται ο διορισμός επιπρόσθετων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών διοικητικών συμβούλων στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας καθώς επίσης και η ανασύνθεση των επιτροπών του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας