Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Digital Marketing Webinar της ImarComms

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Digital Marketing Webinar της ImarComms, Digital Marketing Agency & Διεθνής Συνεργάτης του Digital Marketing Institute, όπου δόθηκαν 2 Πλήρης Υποτροφίες για το πρόγραμμα DMI PROProfessional Diploma in Digital Marketing σε δύο τυχερούς συμμετέχοντες του Webinar.
 
Οι δύο τυχεροί υποψήφιοι που κέρδισαν τις δύο υποτροφίες, αφότου παρευρέθηκαν στο Digital Marketing Webinar της ImarComms, Digital Marketing Agency και πληρούσαν τα κριτήρια για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, ήταν η Ιωάννα Παναγιώτου και η Μαρία Γρηγορίου.
 
Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που παρευρέθηκαν στο Digital Marketing Webinar επωφελήθηκαν με επιπλέον κίνητρα εγγραφής στο πρόγραμμα!
 
Το DMI PRO Professional Diploma in Digital Marketing προσφέρετε στην Κύπρο από την ImarComms, Digital Marketing Agency & Διεθνής Συνεργάτης του Digital Marketing Institute, και αποτελείται από τις 10 κύριες ενότητες του digital marketing, σκοπός των οποίων είναι ν’ αναλυθούν εις βάθος:
 
  • Introduction to Digital Marketing
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • SEO
  • Paid Search
  • Display & Video Advertising
  • Email Marketing
  • Website Optimization
  • Analytics
  • Digital Marketing Strategy
 
Με την παρακολούθηση του DMI PRO, ένας επαγγελματίας του χώρου, μπορεί να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες οι οποίες θα τον/την βοηθήσουν να υλοποιήσει μία επιτυχημένη ψηφιακή καμπάνια και να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική, η οποία θα έχει μία ωφέλιμη συνεισφορά στη συνολική επιτυχία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ή της εταιρείας όπου εργάζεται.
 
Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Παγκόσμιας Εμβέλειας Δίπλωμα στο Digital Marketing και να γίνουν Globally Certified Digital Marketing Professionals, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό τόσο για αυτούς όσο και για τον οργανισμό τους. Περισσότερες λεπτομέρειες για το DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ImarComms, Digital Marketing Agency.

 
 

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού