Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2020 βραβεύουν και φέτος τον Τομέα Μεταποίησης

InBusinessNews  05/08/2020 11:20
Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2020 βραβεύουν και φέτος τον Τομέα Μεταποίησης

Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2020 βραβεύουν και φέτος τον Τομέα Μεταποίησης

InBusinessNews  05/08/2020 11:20
Για 14η συνεχή χρονιά, τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πιο πετυχημένες καινοτόμες ιδέες, οι οποίες σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα. Τα Βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν τους πρωτοπόρους σε πέντε διαφορετικούς τομείς της οικονομικής ζωής του νησιού.

RELATED ARTICLES


 
Το βραβείο για τον Μεταποιητικό Τομέα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που προέρχονται από τη βιομηχανία,  παραγωγή  ηλεκτρικού  ρεύματος, φυσικού αερίου, ατμού και κλιματισμού, παροχή νερού, επεξεργασία λυμάτων, διαχείριση αποβλήτων και δραστηριότητες εξυγίανσης Το Βραβείο Καινοτομίας στον τομέα της Μεταποίησης για το 2019 απονεμήθηκε στην εταιρεία NIPD Genetics Public Company Limited για τη δημιουργία του καινοτόμου τεστ VERAgene. Πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως ολοκληρωμένο, μη επεμβατικό προγεννητικό τεστ, που μπορεί ταυτόχρονα να ανιχνεύει σύνδρομα ανευπλοειδιών, μικροελλειμμάτων και 50 γενετικές ασθένειες.
 
Αν δραστηριοποιείσαι στον Τομέα Μεταποίησης και έχεις εφαρμόσει με επιτυχία μια καινούργια ιδέα, επωφελή για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σου, δήλωσε συμμετοχή στα φετινά Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Στο διάστημα των περασμένων χρόνων, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Η δική σου καινοτομία μπορεί να  είναι η επόμενη νικητήρια ιδέα και πρακτική.

Ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ αποτελεί την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Σττηρίζεται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Τελευταί ημερομηνία  υποβολής αιτήσεων η 11η Σεπτεμβρίου 2020.

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy, στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ στη Γωνία Λεωφ. Ακροπόλεως & Οδός Γλαύκου 2, 2000 Στρόβολος (τηλ. 22665102) ή στο γραφείο ΟΕΒ Λεμεσού – Πάφου, Οδός Αλεξάνδρειας 13, 3013 Λεμεσός (τηλ. 25313305).

Οργανωτής: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Υποστηρικτές: Κυπριακή Δημοκρατία, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας