Η νομική στο μικροσκόπιο των επαγγελματιών του κλάδου

InBusinessNews  05/08/2020 10:00
Η νομική στο μικροσκόπιο των επαγγελματιών του κλάδου

Η νομική στο μικροσκόπιο των επαγγελματιών του κλάδου

InBusinessNews  05/08/2020 10:00
Το «2nd Cyprus Legal Conference», το οποίο διοργανώνει διαδικτυακά η IMH, θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16:00. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από εταιρείες του εξωτερικού και από την Κύπρο, προκειμένου να συζητήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο της νομικής. Οι ομιλητές θα παραθέσουν τις δικές τους εκτιμήσεις για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, ώστε οι οργανισμοί να βγουν αλώβητοι από την πρόσφατη κρίση του COVID-19, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για ψηφιοποίηση.

RELATED ARTICLES


 
Συγκεκριμένα, το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη από δικηγορικά γραφεία και εταιρείες που παρέχουν νομικές υπηρεσίες και εστιάζει στο πώς θα διασφαλίσουν την καινοτομία και την ανάπτυξη της εταιρείας τους. Επιπλέον, το Συνέδριο θα επικεντρωθεί στην εξελισσόμενη σχέση μεταξύ των πελατών και των παρόχων νομικών υπηρεσιών. Παράλληλα, επαγγελματίες του χώρου θα συζητήσουν θέματα διαδοχής στους νομικούς οίκους, αλλά και θέματα διαχείρισης ταλέντων, την εξέλιξή τους και τον ρόλο τους στην προσέλκυση πελατείας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διοικητικών στελεχών από: Δικηγορικά γραφεία, γραφεία κανονιστικής συμμόρφωσης, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, κυβερνητικούς φορείς, καθώς και δικηγορικούς συμβούλους, διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς, ευρωπαϊκούς φορείς.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
  
Πληροφορίες Συνεδρίου
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας