Έμαθες να αγοράζεις από το διαδίκτυο; Άλλαξε ασφαλιστική και εξοικονόμησε χιλιάδες ευρώ

Sponsored Article  31/07/2020 14:00
Έμαθες να αγοράζεις από το διαδίκτυο; Άλλαξε ασφαλιστική και εξοικονόμησε χιλιάδες ευρώ

Έμαθες να αγοράζεις από το διαδίκτυο; Άλλαξε ασφαλιστική και εξοικονόμησε χιλιάδες ευρώ

Sponsored Article  31/07/2020 14:00

Η πρωτοφανής συγκυρία στην οποία ζούμε ανέτρεψε πολλά από τα σχέδια της ζωής μας, στην καθημερινότητά μας, στην εργασία, τις αγορές και τον ελεύθερο χρόνο μας. Για πολλούς από εμάς που εργαζόμαστε σε κλάδους που πλήττονται ανέτρεψε και τη σταθερότητα του εισοδήματός μας, θέτοντας μας σε μια δίνη οικονομικής αβεβαιότητας.

RELATED ARTICLES

Ταυτόχρονα, μας υποχρέωσε να μάθουμε καινούρια πράγματα και να υιοθετήσουμε νέες, θετικές πρακτικές που θα διατηρήσουμε και στη συνέχεια, αφού μας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Για παράδειγμα, πολλές μετακινήσεις μας για συναντήσεις φαντάζουν τώρα περιττές και θα εξαλειφθούν, αφού όλοι μάθαμε πλέον να επικοινωνούμε από το τάμπλετ ή το κινητό μας. Στην ίδια λογική, πολλές αγορές μας πλέον θα τις κάνουμε μέσω διαδικτύου: το ίδιο αξιόπιστα αλλά πιο απλά, πιο γρήγορα, πιο φθηνά.

Είναι φανερό γιατί μια αγορά μέσω διαδικτύου είναι πιο προσιτή: μια σειρά από γραφειοκρατικά και μεταφορικά κόστη δεν υπάρχουν. Και αυτό κάθε οικογένεια που πλήττεται από την συγκυρία και καλείται να προσαρμόσει τα οικονομικά της στα νέα δεδομένα, πρέπει να το λάβει υπόψη.

Στην ίδια λογική, λειτουργούν και οι direct ασφαλιστικές. Χωρίς το περιττό βάρος μεσαζόντων και διαχείρισης, αλλά με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να επωφεληθούν από τα χαμηλότερα κόστη με αντίστοιχα χαμηλά ασφάλιστρα.

Αν μάλιστα αξιοποιήσουμε τις προσφορές τους, τότε η εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει και το 50% σε σχέση με τις παραδοσιακές ασφαλιστικές.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κλιμακωτή προσφορά της Gan Direct. Οι δυνατότητες εξοικονόμησης που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της μπορεί να υπερβεί τα 2.000 ευρώ το χρόνο με πλήρη κάλυψη και μοναδικά οφέλη σε υγεία, περιουσία και αυτοκίνητο!

Με ποιο τρόπο μπορούμε να έχουμε αξιόπιστη ασφάλιση και ταυτόχρονα να εξοικονομήσουμε χιλιάδες ευρώ σε μια δύσκολη εποχή; Την απάντηση μας δίνουν τα παρακάτω συνδυαστικά βήματα:

#1: Επιλέγοντας αποκλειστικά Gan Direct για όλα τα συμβόλαια, ο πελάτης εξοικονομεί περίπου €2.000 κατά μέσο όρο συγκριτικά με την προηγούμενή του εταιρεία, με τις ίδιες καλύψεις!

#2: Με την υπηρεσία Συνδυαστικής Ασφάλισης και την ενοποίηση ουσιαστικά δύο συμβολαίων σε ένα, η έκπτωση φτάνει μέχρι 15%!

#3: Με την πρωτοποριακή υπηρεσία All In One, ο πελάτης συγκεντρώνει όλα τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, εξασφαλίζοντας περαιτέρω έκπτωση που φτάνει μέχρι 20%.

#4: Κλείνοντας τα συμβόλαιά του online κερδίζει επιπλέον έκπτωση μέχρι 10%.

#5: Με την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις ανωτέρω προσφορές προστίθεται επιπλέον έκπτωση μέχρι 5%.

Έτσι, με πέντε έξυπνες κινήσεις καθένας μπορεί να εξασφαλίσει, στην καλύτερη τιμή και χωρίς κανένα συμβιβασμό στο βαθμό κάλυψης και εξυπηρέτησής του, την υγεία του και της οικογένειάς του, την περιουσία και το αυτοκίνητό του.

Παράλληλα, οι πελάτες της Gan Direct απολαμβάνουν όλα τα μοναδικά οφέλη που αντιστοιχούν στα συμβόλαιά τους όπως για παράδειγμα δωρεάν Υπηρεσία 24ωρης Βοήθειας, νομική κάλυψη, 24ωρη υποστήριξη και 24ωρη διευθέτηση απαίτησης.

Σήμερα που κάθε ευρώ μετράει, αξιοποιήστε την καλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση με ένα τηλέφωνο στο 800 510 15 ή στο www.gandirect.com.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας