ΙΝ Business Αυγούστου: The Restart issue

InBusinessNews  31/07/2020 07:25
ΙΝ Business Αυγούστου: The Restart issue

ΙΝ Business Αυγούστου: The Restart issue

InBusinessNews  31/07/2020 07:25
Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Αυγούστου διαβάστε:

RELATED ARTICLESThe Restart issue
Eπιχειρηματίες σε τομείς - κλειδιά της κυπριακής οικονομίας φωτογραφίζονται με φόντο τις εταιρείες τους και την αγορά. Κίκης Αθηνοδώρου, Αντώνης Βούρος, Φλώρος Βωνιάτης, Γιώργος Γεωργίου, Βάσος Δημητριάδης, Ντίνος Λευκαρίτης, Γιάννος Μιχαηλίδης, Αντρέας Νεοκλέους, Δημήτρης Νησιώτης, Θεόδωρος Νίκολσον, Παντελής Φτελλέχας, Θάνος Χρονόπουλος και Sunil Kapoor, φωτογραφίζουν την επανεκκίνηση μετά το lockdown. Δηλώνουν πως ως χώρα διαθέτουμε όλα τα φόντα για να ανακάμψουμε, αντιπαλεύοντας, ωστόσο, προκλήσεις που παραμένουν και κινδύνους που παραμονεύουν.
 
Οι τρεις πίσω από το success story της Μ.Ε.Θ.
Ανέλαβαν να ανεγείρουν τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές που βίωσε τις τελευταίες δεκαετίες ολόκληρη η ανθρωπότητα, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, με την πανδημία του κορωνοϊού. Έπρεπε να υλοποιήσουν τάχιστα ένα έργο, το οποίο μάλιστα αφορούσε πρωτίστως τους ασθενείς με covid-19.  Κι’ όμως, ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά του τόπου μας, είδαμε ένα έργο κοινής ωφελείας να ολοκληρώνεται όχι απλώς στην ώρα του, αλλά και πέντε ημέρες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.
 
Το μενού της επιτυχίας
Συμμετοχή σε τέσσερις ολυμπιάδες, πέντε παγκόσμια κύπελλα μαγειρικής, 40 χρυσά, 123 αργυρά και 46 χάλκινα μετάλλια σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου. Ένας πολυσύνθετος σύνδεσμος, που διαθέτει τρεις εθνικές ομάδες μαγειρικής, αποτελούμενες από καταξιωμένους σεφ με εμπειρία και γνώσεις στο χώρο της γαστρονομίας. Για τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου, μας μιλά ο πρόεδρός του, Γιώργος Δαμιανού.
 
IN Business. Και σε digital έκδοση.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας