Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου νέο μέλος του ΔΣ του CSR Cyprus

Δελτίο τύπου  09/07/2020 14:18
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου νέο μέλος του ΔΣ του CSR Cyprus

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου νέο μέλος του ΔΣ του CSR Cyprus

Δελτίο τύπου  09/07/2020 14:18
Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, η 4η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του CSR Cyprus, στο ξενοδοχείο Radisson Blu, στη Λάρνακα.

RELATED ARTICLES

 
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος Δρ. Αλέξανδρος Αντωναράς παρουσίασε την έκθεση πεπραγμένων του περασμένου έτους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποίησε το Δίκτυο, τη συμμετοχή του Δικτύου στην ευρωπαϊκή διαβούλευση σχετικά με την αναθεώρηση της Οδηγίας για Δημοσιοποίηση Μη Χρηματοοικονομικών πληροφοριών και την πρόσληψη Λειτουργού Επικοινωνίας και Ανάπτυξης.
 
Ο κος Ανδρέας Χατζηπαναγής, Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσίασε τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις για το έτος 2019.
 
Στη συνέχεια, διενεργήθηκαν εκλογές για την πλήρωση της κενωθείσας θέσης στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά από την εκλογική διαδικασία, τη θέση κατέλαβε ανάμεσα σε έξι υποψήφιους η κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της εταιρείας Parimatch.
 
Ακολούθησε δεξίωση στην οποία παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως η κα Γεωργία Χριστοφίδου από τη ΓΔ ΕΠΣΑ, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, κος Μιχάλης Αντωνίου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού, κος Γιάννης Γιαννάκη.
 
2
 
4
 
3
 
5
 
6
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας