Πέντε χρόνια Escape the Room

Δελτίο Τύπου  08/07/2020 14:00
Πέντε χρόνια Escape the Room

Πέντε χρόνια Escape the Room

Δελτίο Τύπου  08/07/2020 14:00
Πέντε χρόνια λειτουργίας γιορτάζει το Escape the Room από την ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία, φέρνοντας στην πρωτεύουσα ένα νέο είδος ψυχαγωγίας! Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πέντε χρόνων του και με στόχο να ικανοποιήσει τους λάτρεις των escape rooms που ανέμεναν μία νέα πρόκληση, η ομάδα του Escape the Room εγκαινιάζει την Δευτέρα, 13 Ιουλίου, ένα ολοκαίνουριο δωμάτιο με την ονομασία “Wild West Saloon”.

RELATED ARTICLESΈχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους χώρους ψυχαγωγίας της Λευκωσίας, το Escape the Room αποτελεί το μεγαλύτερο escape room της πόλης και έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα πέραν των 30.000 επισκεπτών. Στο χώρο λειτουργούν τέσσερα συνολικά θεματικά δωμάτια, με το “Wild West Saloon” να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη μετά την επιτυχία του δωματίου «Πανδημία» που λειτούργησε το προηγούμενο καλοκαίρι.
escape


Τα δωμάτια είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να δίνουν την ευκαιρία σε φίλους,  οικογένειες ή συναδέλφους να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, διασκεδάζοντας και δοκιμάζοντας την εξυπνάδα και τη λογική τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, τα escape rooms αποτελούν θεματικά δωμάτια όπου μια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται κλειδωμένη μέσα σε αυτά και προσπαθεί να διαφύγει, βρίσκοντας στοιχεία, επιλύοντας γρίφους και χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, μέσα σε καθορισμένο χρόνο. Τα escape rooms είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας συνεχώς ολοένα και περισσότερους οπαδούς.
 
escape2

Το Escape the Room στη Λευκωσία είναι ένα από τα πρώτα escape rooms που λειτούργησαν στην Κύπρο ενώ σε αντίθεση με τα περισσότερα escape rooms που λειτουργούν σήμερα στο νησί, δεν αποτελεί franchise καθώς όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες. Η προσωπική πινελιά και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης αποτελούν τους βασικότερους λόγους πίσω από τις εξαιρετικές κριτικές, τόσο από ντόπιους, όσο και από τουρίστες που επισκέφτηκαν το χώρο. Ενδεικτικό της ικανοποίησης των επισκεπτών και της επιτυχίας του Escape the Room αποτελεί το “Certificate of Excellence” που έχει απονεμηθεί στην εταιρεία από το TripAdvisor το οποίο βασίζεται αποκλειστικά σε σχόλια πελατών.
escape3


Όσοι επιθυμούν να είναι  από τους πρώτους που θα παίξουν το νέο δωμάτιο, μπορούν να κάνουν κράτηση καλώντας στο 22-43-33-53 ή μέσω της ιστοσελίδας του Escape the Room. Αξίζει επίσης, να σημειωθεί πως στους χώρους λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας