Πέντε χρόνια Escape the Room

Πέντε χρόνια λειτουργίας γιορτάζει το Escape the Room από την ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία, φέρνοντας στην πρωτεύουσα ένα νέο είδος ψυχαγωγίας! Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πέντε χρόνων του και με στόχο να ικανοποιήσει τους λάτρεις των escape rooms που ανέμεναν μία νέα πρόκληση, η ομάδα του Escape the Room εγκαινιάζει την Δευτέρα, 13 Ιουλίου, ένα ολοκαίνουριο δωμάτιο με την ονομασία “Wild West Saloon”.

Έχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους χώρους ψυχαγωγίας της Λευκωσίας, το Escape the Room αποτελεί το μεγαλύτερο escape room της πόλης και έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα πέραν των 30.000 επισκεπτών. Στο χώρο λειτουργούν τέσσερα συνολικά θεματικά δωμάτια, με το “Wild West Saloon” να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη μετά την επιτυχία του δωματίου «Πανδημία» που λειτούργησε το προηγούμενο καλοκαίρι.


Τα δωμάτια είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να δίνουν την ευκαιρία σε φίλους,  οικογένειες ή συναδέλφους να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, διασκεδάζοντας και δοκιμάζοντας την εξυπνάδα και τη λογική τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, τα escape rooms αποτελούν θεματικά δωμάτια όπου μια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται κλειδωμένη μέσα σε αυτά και προσπαθεί να διαφύγει, βρίσκοντας στοιχεία, επιλύοντας γρίφους και χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, μέσα σε καθορισμένο χρόνο. Τα escape rooms είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας συνεχώς ολοένα και περισσότερους οπαδούς.
 

Το Escape the Room στη Λευκωσία είναι ένα από τα πρώτα escape rooms που λειτούργησαν στην Κύπρο ενώ σε αντίθεση με τα περισσότερα escape rooms που λειτουργούν σήμερα στο νησί, δεν αποτελεί franchise καθώς όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες. Η προσωπική πινελιά και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης αποτελούν τους βασικότερους λόγους πίσω από τις εξαιρετικές κριτικές, τόσο από ντόπιους, όσο και από τουρίστες που επισκέφτηκαν το χώρο. Ενδεικτικό της ικανοποίησης των επισκεπτών και της επιτυχίας του Escape the Room αποτελεί το “Certificate of Excellence” που έχει απονεμηθεί στην εταιρεία από το TripAdvisor το οποίο βασίζεται αποκλειστικά σε σχόλια πελατών.


Όσοι επιθυμούν να είναι  από τους πρώτους που θα παίξουν το νέο δωμάτιο, μπορούν να κάνουν κράτηση καλώντας στο 22-43-33-53 ή μέσω της ιστοσελίδας του Escape the Room. Αξίζει επίσης, να σημειωθεί πως στους χώρους λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού.

Δειτε Επισης

Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις