Η ψηφιοποίηση ως μονόδρομος για διασφάλιση της επόμενης μέρας των ΜμΕ

Δελτίο Τύπου  08/07/2020 11:00
Η ψηφιοποίηση ως μονόδρομος για διασφάλιση της επόμενης μέρας των ΜμΕ

Η ψηφιοποίηση ως μονόδρομος για διασφάλιση της επόμενης μέρας των ΜμΕ

Δελτίο Τύπου  08/07/2020 11:00
Το Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 13 Ιουλίου 2020, στις 16:00 μ.μ. επιδιώκοντας να λειτουργήσει ως μια διαδικτυακή συγκέντρωση των διευθυντικών στελεχών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου. 

RELATED ARTICLES


Το Συνέδριο θα επιχειρήσει μια πρώτη στο είδος της ανάγνωση των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περιγράφοντας τις οικονομικές συνθήκες εντός των οποίων καλούνται να λειτουργήσουν σήμερα και θέτοντας επί τάπητος τρόπους διασφάλισης, σε πρώτο στάδιο της βιωσιμότητάς τους και σε δεύτερο, της σταδιακής επιστροφής τους σε τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας. Ως σημαντική παράμετρος στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, και προκειμένου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να συνεχίσουν να βαδίζουν στον δρόμο της επιτυχίας, αναδεικνύεται η ανάγκη της ψηφιοποίησης και της στροφής τους, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, στην τεχνολογία.
 
Το θέμα θα αναλύσει ο κύριος Γιώργος Τζιωρτζής, CIO της Τράπεζας Κύπρου, ο οποίος θα είναι ένας από τους εκλεκτούς ομιλητές του Συνεδρίου. Ο κύριος Τζιωρτζής, με περισσότερα από 19 χρόνια πείρας στους τομείς Πληροφορικής (Information Technology) και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Management Consulting), εξειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε οργανισμούς που επιθυμούν να επιτύχουν τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους και να εξασφαλίσουν επιχειρησιακή αριστεία, μέσω της θέσπισης διαχειριστικών και ψηφιακών στρατηγικών και προγραμμάτων μετασχηματισμού.
 
Βασικός στόχος στην μετά την πανδημία εποχή, είναι οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εξέλθουν όσο το δυνατό λιγότερο αλώβητες από την οικονομική κρίση που αφήνει πίσω του ο κορωνοϊός.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και άλλα ανώτερα στελέχη απ’ όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου.    

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cyprus International Institute of Management (CIIM), Great Place to Work, Infocredit Group, KPMG Κύπρου και Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com και ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας