Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η αναπροσαρμογή πλάνων και το στοίχημα της βιωσιμότητας για τις ΜμΕ

Πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου 2020, στις 16:00 μ.μ, το διαδικτυακό Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, το οποίο φιλοδοξεί ν’ αποτελέσει την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση στελεχών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου, μετά την πανδημία. 
 
Η πανδημία του κορωνοϊού, παράλληλα με την υγειονομική κρίση που προκάλεσε παγκοσμίως, δημιούργησε και μια τεραστίων διαστάσεων οικονομική κρίση, με συνέπειες που ακόμη και σήμερα δύσκολα μπορούν να προβλεφθούν με ασφάλεια ως προς τις μελλοντικές τους παρενέργειες και προεκτάσεις στην πραγματική οικονομία. Όπως σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, έτσι και στην Κύπρο, το αναγκαστικό και μακράς διάρκειας lockdown που επιβλήθηκε σε ζωτικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, έφερε εκατοντάδες επιχειρήσεις αντιμέτωπες με τη συρρίκνωση του κύκλου εργασιών τους, που είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των εισοδημάτων και κατ’ επέκταση της ρευστότητάς τους.
 
Ο επικεφαλής του Deal Advisory της KPMG στην Κύπρο, Χριστόφορος Αναγιωτός, θα είναι ένας από τους διακεκριμένους ομιλητές τους Συνεδρίου. O κ. Αναγιωτός, μέσα από την παρουσίασή του, θα σκιαγραφήσει το νέο χρηματοοικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ θα αναφερθεί και στα αναγκαία μέτρα στήριξης που πρέπει να ληφθούν. Επιπλέον, θα αναλύσει το πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν το στοίχημα της βιωσιμότητάς τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Το Συνέδριο επιδιώκει να προβεί σε μια πρώτη στο είδος της ανάγνωση των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περιγράφοντας τις παρούσες οικονομικές συνθήκες εντός των οποίων καλούνται να λειτουργήσουν και θέτοντας επί τάπητος τρόπους διασφάλισης, σε πρώτο στάδιο της βιωσιμότητάς τους και σε δεύτερο, της σταδιακής επιστροφής τους σε τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cyprus International Institute of Management (CIIM), Great Place to Work, Infocredit Group, KPMG Κύπρου και Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com και ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία
UCLan Cyprus Career Fair 2024-Η ετήσια έκθεση καριέρας του Πανεπιστημίου την Πέμπτη 21 Μαρτίου
Nicosia Economic Congress: Ο λόγος στους επιχειρηματικούς ηγέτες
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου