Constantinou Panayiotou & Co: 14 χρόνια δυναμικής παρουσίας σε Κύπρο και εξωτερικό

14 χρόνια από την ίδρυση του GCP LAW και έχοντας καταγράψει αξιοσημείωτες επιτυχίες και συνεργασίες, με εταιρείες κολοσσούς σε Κύπρο και εξωτερικό, η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Συνέταιρος του γραφείου κα. Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, συγκρίνει τις σημερινές επιχειρηματικές συνθήκες με αυτές πριν 15 χρόνια και μοιράζεται μαζί μας τη δική της «συνταγή» της Επιτυχίας:
 

 

“Από τον Ιούλιο του 2006 που πήρα την, πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής, απόφαση και ίδρυσα ως νεαρή δικηγόρος το GCPLAW μέχρι και σήμερα, η αλλαγή στο επαγγελματικό και επιχειρηματικό περιβάλλον είναι τρομακτική, όχι μόνο στον κυπριακό μικρόκοσμο αλλά παγκοσμίως. Λειτουργούμε πλέον σε ένα περιβάλλον που καθορίζεται πρώτιστα από πολύ πιο απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι έχουν πιο συνειδητοποιημένη και συντηρητική στάση απέναντι στις υπηρεσίες που θέλουν να λαμβάνουν αλλά και προς στις χρεώσεις. Επιπρόσθετα, έχουμε να διαχειριστούμε ραγδαίες και ασταμάτητες τροποποιήσεις στο γενικότερο ρυθμιστικό πλαίσιο, και τέλος, την τεχνολογία να αποτελεί πλέον εργαλείο εκ των ων ουκ άνευ.  Επιπρόσθετα, η Generation Z και οι Millennials πρωταγωνιστούν, με τις παλαιότερες γενιές δικηγόρων να αφυπηρετούν σιγά σιγά. Παραδόξως ίσως, δεν ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι ο ανταγωνισμός αυξήθηκε. Νιώθω αντίθετα ότι όσο περνούν τα χρόνια και γίνεται εκ των πραγμάτων ένα «ξεκαθάρισμα» στον χώρο, επιβιώνουν και αναπτύσσονται αυτοί που αξίζουν. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια καριέρας και 14 χρόνια λειτουργίας του GCPLAW είμαι πεπεισμένη ότι η επιτυχία δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται. Σίγουρα αθόρυβα, κάποιες φορές μοναχικά, τις περισσότερες όμως ομαδικά, αλλά αναντίλεκτα μόνο με σκληρή δουλειά. Η επιτυχία και η καταξίωση είναι αυτό που νιώθεις μέσα σου, που αναγνωρίζεται από την ομάδα σου και τους συνοδοιπόρους σου, τους πελάτες και συνεργάτες σου και δεν την καθορίζει κανένα φαντεζί ματαιόδοξο περιτύλιγμα. Η Επιτυχία είναι η ταύτιση και η σύμπτωση της πραγματικότητας, με το όραμα που έχεις.”
 

 

Website: https://www.gcplaw.com.cy/

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή κατά της Δημοκρατίας για το κούρεμα
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας