Ιnvest Cyprus: Το Χονγκ Κονγκ ο τρίτος σταθμός για προώθηση της Κύπρου

Συνέχεια στην επιτυχημένη προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό δίνει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, με νέο διαδικτυακό event στο Χονγκ Κονγκ, στις 28 Ιουλίου. 

Μετά τις ψηφιακές εκδηλώσεις για προώθηση της Κύπρου σε Ισραήλ και Ινδία και την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν, με ισχυρή παρουσία από επενδυτές των δύο χωρών, ο Invest Cyprus συνεχίζει με το «Cyprus private wealth planning conference: An EU center for global wealth management solutions, Hong Kong».

Στόχος του Invest Cyprus αποτελεί η προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για διάφορους τομείς της Οικονομίας, όπως επίσης και η προσέλκυση εταιρειών διεθνών δραστηριοτήτων και ατόμων με υψηλή καθαρή αξία (HNWIs).

Επίσης, στο συνέδριο θα αναπτυχθεί η ενότητα «Διασυνοριακός Προγραμματισμός για ιδιώτες πελάτες στο Χονγκ Κονγκ: Διαχείριση πλούτου στην Κύπρο και βασικά οφέλη για τους ιδιώτες πελάτες» ενώ στο επίκεντρο θα βρεθεί και η θέση της Κύπρου ανάμεσα στην παγκόσμια δομή σχεδιασμού ακινήτων για HNWIs.

Στην ουσία πλέον ο Invest Cyprus, επικεντρώνεται σε νέες και πολύ υποσχόμενες αγορές-στόχους με τεράστιες μακροπρόθεσμες προοπτικές. Αυτές οι νέες αγορές-στόχοι είναι αναπτυσσόμενες οικονομίες, κέντρα πλούτου, με αναπτυσσόμενες εταιρείες που επιδιώκουν επέκταση τους στην ΕΕ.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος
Ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, Γιώργος Καμπανέλλας θα αναλύσει τις προοπτικές της κυπριακής Οικονομίας, το επενδυτικό περιβάλλον καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίον η Κύπρος αντέδρασε στην κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι προοπτικές που παρουσιάζουν οι κύριοι τομείς της Οικονομίας.

Για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός και το επιχειρηματικό περιβάλλον προς ξένες εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν την έδρα τους στην χώρα μας θα μιλήσουν οι:

Μαρία Κλάππα, Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC
Χρίστος Σκορδής, Senior Partner, Scordis, Papapetrou & Co LLC
 
Παράλληλα, στο πλαίσιο του συνεδρίου αναμένεται να αναπτυχθεί η θεματική «Διασυνοριακός Προγραμματισμός για ιδιώτες πελάτες στο Χονγκ Κονγκ» και ειδικότερα ζητήματα όπως η φορολόγηση στην Κύπρο. Στην συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

Θεόδωρος Παρπέρης, Partner, Member of the Management Board and Head of Tax & Legal Services, PwC Cyprus
Νανέτ Καλαβά, Partner – Corporate Division, Kinanis LLC
Χάρις Κυνηγού, Head of Private Banking, AstroBank, Cyprus
 
Για τις ευκαιρίες σε τομείς ανάπτυξης στην Κύπρο και τα χαρακτηριστικά του Τουρισμού, των ΑΠΕ, της Ανώτατης Εκπαίδευσης, της Υγειονομικής περίθαλψης, της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και της Τεχνολογίας θα μιλήσει o Νικόλας Θεοχαρίδης, Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Invest Cyprus.
 
Διοργανωτής: Invest Cyprus
Χορηγοί: AstroBank, KINANIS Law Firm, PwC Cyprus, Scordis, Papapetrou & Co LLC and Tassos Papadopoulos & Associates LLC
Συντονιστής: ΙΜΗ  
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες συμμετοχής παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την εταιρεία ΙΜΗ στο τηλέφωνο +357 22-505535 (Αντρέας Λεοντιάδης) ή στο andreas@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους