Digital Transformation Revolution Conference

Το Digital Transformation Revolution Conference, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 12.00 με 14.00, φέρνει κοντά μας η IMH.

Το Συνέδριο διεξάγεται για 10η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας φέτος μετονομαστεί σε Digital Transformation Revolution Conference, δίνοντας έτσι έμφαση στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού που παρατηρήθηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στις επαναστατικές αλλαγές που επιφέρουν οι αναδυόμενες τεχνολογίες. Καταξιωμένοι ομιλητές από κυπριακές, αλλά και πολυεθνικές εταιρείες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και θα προωθήσουν λύσεις με τις οποίες οι κυπριακές επιχειρήσεις μπορούν, όχι μόνο να ενταχθούν, αλλά και να ξεχωρίσουν στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Ανάμεσα στους καταξιωμένους ομιλητές θα βρίσκεται και ο Raj Samani, Chief Scientist McAfee Fellow, της McAfee Ηνωμένου Βασιλείου. Ο κύριος Samani θα παρουσιάσει τα εμπόδια που συναντούν οι επιχειρήσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και τα μέτρα που είναι απαραίτητα να ληφθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο έπακρο η αξιοποίηση της δύναμης της ψηφιακής ανάπτυξης. Ο Raj Samani ειδικεύεται στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστών και είναι Ειδικός Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Εγκλήματος (EC3) της Χάγης. Έχει αναγνωριστεί για τη συμβολή του στον κλάδο της ασφάλειας υπολογιστών μέσω πολλών βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Infosecurity Europe Hall of Fame, του βραβείου Peter Szor και του Intel Achievement Award. Είναι επίσης, ο συγγραφέας του βιβλίου «Applied Cyber Security and the Smart Grid».
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού Συνεδρίου, παρακαλώ πατήστε εδώ.
 
Το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες, απευθύνεται  σε όλους τους Κύπριους επιχειρηματίες όλων των μεγεθών εταιρειών και από όλους τους τομείς της οικονομίας.
 
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι χωρίς κόστος, ωστόσο η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Οργανωτής: IMH
Partners (μέχρι σήμερα): Τράπεζα Κύπρου και Cablenet
Yποστηρικτές (μέχρι σήμερα): ESET Cyprus, Invest Cyprus, MS Electronics Ltd, ΟΕΒ και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις