Η Κυπριακή οικονομία στην μετά Covid-19 εποχή

Δέκα χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης γιορτάζει φέτος το «Nicosia Economic Congress», το οποίο έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά γεγονότα στη Λευκωσία.  Το δέκατο «Nicosia Economic Congress», με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και το περιοδικό GOLD, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ένεκα των συνθηκών, αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.
 
Το Συνέδριο έχει ως στόχο να παρουσιάσει το νέο οικονομικό σκηνικό που διαμόρφωσε η πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη, και κυρίως στην Κύπρο, με τους ειδικούς και πλέον αρμόδιους ομιλητές να σκιαγραφούν την κατάσταση και να παραθέτουν τις απόψεις τους όσον αφορά την πορεία της κυπριακής οικονομίας στον δρόμο προς την ανάκαμψη, στην μετά Covid-19 εποχή.
 
Το «10th Nicosia Economic Congress», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τη συμμετοχή υπουργών, υψηλόβαθμων στελεχών απ’ όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις, επιχειρηματιών, οικονομολόγων, ακαδημαϊκών και αρμόδιων κυβερνητικών αξιωματούχων.
 
Ανάμεσα στους διακριμένους ομιλητές του Συνεδρίου, θα βρίσκονται ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών Ελλάδος, ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, Υπουργός Οικονομικών Κύπρου, ο κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Υγείας Κύπρου, ο κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου, Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, ο κ. Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής, και ο κ. Νικόλας Μαυρογένης, Γενικός Διευθυντής Operations της Αlpha Bank Cyprus Ltd. Προεδρεύων του Συνεδρίου θα είναι ο κ. Κυριάκος Ιορδάνου, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς CEOs, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές και μέλη διοικητικών συμβουλίων των μεγαλύτερων κυπριακών εταιρειών απ’ όλους τους κλάδους, καθώς και ξένων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Κύπρο. Απευθύνεται, επίσης, σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, οικονομολόγους, ακαδημαϊκούς και εκπρόσωπους του δημόσιου τομέα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: ΣΕΛΚ και περιοδικό GOLD
Κύριος Χορηγός: Alpha Bank Cyprus Ltd
Χορηγοί: Cyprus International Institute of Management, CITR Cyprus Ltd και KPMG Κύπρου
Υποστηρικτής: Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, Περιοδικό IN Βusiness και περιοδικό Accountancy Cyprus
Συντονιστής: IMH
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com και ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands