Η Κυπριακή οικονομία στην μετά Covid-19 εποχή

InBusinessNews  29/06/2020 10:14
Η Κυπριακή οικονομία στην μετά Covid-19 εποχή

Η Κυπριακή οικονομία στην μετά Covid-19 εποχή

InBusinessNews  29/06/2020 10:14
Δέκα χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης γιορτάζει φέτος το «Nicosia Economic Congress», το οποίο έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά γεγονότα στη Λευκωσία.  Το δέκατο «Nicosia Economic Congress», με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και το περιοδικό GOLD, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ένεκα των συνθηκών, αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.

RELATED ARTICLES


 
Το Συνέδριο έχει ως στόχο να παρουσιάσει το νέο οικονομικό σκηνικό που διαμόρφωσε η πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη, και κυρίως στην Κύπρο, με τους ειδικούς και πλέον αρμόδιους ομιλητές να σκιαγραφούν την κατάσταση και να παραθέτουν τις απόψεις τους όσον αφορά την πορεία της κυπριακής οικονομίας στον δρόμο προς την ανάκαμψη, στην μετά Covid-19 εποχή.
 
Το «10th Nicosia Economic Congress», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τη συμμετοχή υπουργών, υψηλόβαθμων στελεχών απ’ όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις, επιχειρηματιών, οικονομολόγων, ακαδημαϊκών και αρμόδιων κυβερνητικών αξιωματούχων.
 
Ανάμεσα στους διακριμένους ομιλητές του Συνεδρίου, θα βρίσκονται ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών Ελλάδος, ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, Υπουργός Οικονομικών Κύπρου, ο κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Υγείας Κύπρου, ο κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου, Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, ο κ. Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής, και ο κ. Νικόλας Μαυρογένης, Γενικός Διευθυντής Operations της Αlpha Bank Cyprus Ltd. Προεδρεύων του Συνεδρίου θα είναι ο κ. Κυριάκος Ιορδάνου, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς CEOs, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές και μέλη διοικητικών συμβουλίων των μεγαλύτερων κυπριακών εταιρειών απ’ όλους τους κλάδους, καθώς και ξένων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Κύπρο. Απευθύνεται, επίσης, σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, οικονομολόγους, ακαδημαϊκούς και εκπρόσωπους του δημόσιου τομέα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: ΣΕΛΚ και περιοδικό GOLD
Κύριος Χορηγός: Alpha Bank Cyprus Ltd
Χορηγοί: Cyprus International Institute of Management, CITR Cyprus Ltd και KPMG Κύπρου
Υποστηρικτής: Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, Περιοδικό IN Βusiness και περιοδικό Accountancy Cyprus
Συντονιστής: IMH
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com και ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας