O Πολιτισμός στην Καρδιά της Λευκωσίας

H πρωτοβουλία «Ανεκτίμητη Λευκωσία» διοργανώνει την 2η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Ο πολιτισμός στην Καρδιά της Λευκωσίας», την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 17:00. Η πρωτοβουλία, που στόχο έχει να ενισχύσει τις προσπάθειες για να κάνουμε ξανά την πόλη μας πραγματική Πρωτεύουσα, συνεχίζει τις διαδικτυακές συναντήσεις αγγίζοντας ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την ανάδειξη της ιστορίας μας και του πολιτισμού της πόλης μας. Πως ενισχύουμε τη Λευκωσία μέσα από τις αρχαιότητες, την ιστορία μας και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις; Πως βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και πως ενισχύουν τον τουρισμό στην πρωτεύουσα.

Την εισαγωγή στη συζήτηση θα κάνει ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, ενώ ομιλητές θα είναι η Διευθύντρια του Τμήματος Αρχαιοτήτων Δρ. Μαρίνα Σολομίδου-Ιερωνυμίδου, ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας Σταύρος Χριστοδούλου, η Αρχαιολόγος-Ιστορικός Τέχνης Άννα Μαραγκού, ο Διευθυντής Δημοτικού Κέντρου Τεχνών Λευκωσίας και Ιδρύματος Πιερίδη και Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Frederick Δρ. Γιάννης Τουμαζής, η Διευθύντριας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, Πρόεδρος της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής UNESCO και Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μουσείων Λουκία Λοΐζου Χατζηγαβριήλ και ο Γενικός Διευθυντής Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας Γιώργος Παπαγεωργίου. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Βουλευτής Λευκωσίας, Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού  και εμπνευστής της Ανεκτίμητης Λευκωσίας Δημήτρης Δημητρίου.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο: https://cutt.ly/9igGvnA. Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί  μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom και μπορείτε να την βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/events/268865527707659/

Στοιχεία επικοινωνίας: info@dmdemetriou.com και 22001184.
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»