Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

7ο webinar με θέμα «Εισαγωγή Κυπριακής ή αλλοδαπής Εταιρείας στην Νέο-αναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά του Χ.Α.Κ.»

Σε συνέχεια της επιτυχίας των προηγούμενων διαδικτυακών σεμιναρίων, η Eurofast διοργανώνει το, 7ο κατά σειρά, webinar με θέμα «Εισαγωγή Κυπριακής ή αλλοδαπής Εταιρείας στην Νέο-αναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Χ.Α.Κ.)». Η έμπειρη ομάδα της Eurofast θα σας ενημερώσει για τις προϋποθέσεις εισαγωγής στην Ν.Ε.Α του Χ.Α.Κ και τα πλεονεκτήματα της, τον τρόπο εισαγωγής καθώς και τις σχετικές υπηρεσίες της Eurofast. 

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα την Τετάρτη, 10 Ιουνίου στις 12μμ και είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ και να ακολουθήσουν τις οδηγίες.
 
Η Eurofast είναι ένας οργανισμός παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που απασχολεί συμβούλους σε περισσότερες από 22 πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής (ΝΑΕΜΑ). Ο Οργανισμός κατέχει μοναδική θέση, ως πάροχος πολλαπλών υπηρεσιών, στις προτιμήσεις των επενδυτών και των εταιρειών που αναζητούν επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η Eurofast διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Ποντγκόριτσα, Τίρανα, Σκόπια, Ζάγκρεμπ, Πρίστινα, Μπάνια Λούκα, Σεράγεβο, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Τυφλίδα, Βηρυτό, Ερμπίλ, Μόσχα, Κίεβο και Τεχεράνη. Η ομάδα των έμπειρων συμβούλων μας έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη, σε μία και μόνο συνάντηση, χρησιμοποιώντας έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας για όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Eurofast και τις υπηρεσίες που προσφέρει επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας,  www.eurofast.eu, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@eurofast.eu

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου