Πόσο έτοιμη είναι απέναντι στις προκλήσεις η εφοδιαστική αλυσίδα

InBusinessNews  02/06/2020 07:20
Πόσο έτοιμη είναι απέναντι στις προκλήσεις η εφοδιαστική αλυσίδα

Πόσο έτοιμη είναι απέναντι στις προκλήσεις η εφοδιαστική αλυσίδα

InBusinessNews  02/06/2020 07:20

Την “1η Παγκύπρια έρευνα ετοιμότητας και των σημαντικών προκλήσεων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Επιχειρησιακών Λειτουργιών για τον COVID-19”, οργανώνει η iMinder, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Φορέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΚΥ.Φ.ΕΑ) και του ECR CYPRUS.

RELATED ARTICLES

Σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει τον βαθμό ετοιμότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Επιχειρησιακών Λειτουργιών των ερωτωμένων στην Κύπρο, σε διάφορους κλάδους, για την αντιμετώπιση του COVID-19. 

Επιπρόσθετα, σκοπός είναι η κατανόηση των σημαντικών προκλήσεων που παρουσιάζονται από την πρωτοφανή αυτή απειλή, έτσι ώστε να ληφθούν μέτρα αντιμετώπισης για την βιωσιμότητα των εταιρειών και την προστασία του προσωπικού. 

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο διαρκεί περίπου 5-10 λεπτά και οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. 

Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου, οι ερωτώμενοι λαμβάνουν άμεσα τη βαθμολογία ετοιμότητας τους για τον COVID-19 και σε δεύτερο χρόνο λαμβάνουν τα αποτελέσματα της έρευνας.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην έρευνα μέχρι τις 08/06/20 πατώντας στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.surveymonkey.com/r/Supply_chain_Survey_CY  ή σκανάροντας το ακόλουθο QR_code.
 

qrcode

 

Για να σας αποσταλούν τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να το ζητήσετε αποστέλλοντας αίτημα στο info@iminder.com.cy ή στο τηλέφωνο 22 260 067.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας