ΔΩΡΕΑΝ Μετεγκατάσταση της Έδρας της Εταιρείας

Καθώς το πολιτικό και ρυθμιστικό περιβάλλον εξελίσσεται γρηγορότερα από ποτέ, το Μητρώο εταιριών των Νήσων Μάρσαλ (RMI) αναγνωρίζει ότι αυτό μπορεί να παρουσιάζει πρακτικές προκλήσεις στην καθημερινή δραστηριότητα. Ορισμένα κράτη ήδη παρουσιάζουν πρακτικές δυσκολίες. Τα κράτη που κάποτε θεωρούνταν ότι παρείχαν ευνοϊκές συνθήκες για συνεργασία, δεν έχουν πια ανάλογα ικανοποιητικές αξιολογήσεις από τους διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς και ορισμένα δεν εχουν καν πολιτική σταθερότητα. Αναγνωρίζοντας αυτές τις προκλήσεις, παρέχεται πλέον η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ μετεγκατάστασης της έδρας της εταιρείας, εγγράφοντάς την στα Νησιά Μάρσαλ. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στις εταιρίες να διατηρούν τυχόν υπάρχοντα περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις, ενώ ουσιατικά μεταφέρονται σε ενα κράτος με σταθερότητα, το οποίο ταυτόχρονα αξιολογείται ευνοϊκά από τους διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς (International Regulatory Bodies)

Τα Νησιά Μάρσαλ διαθέτουν ένα σύγχρονο και σταθερό κράτος και μητρώο εταιριών, που παρέχει την απαιτούμενη ευελιξία, καθώς και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των συνεργατών. Όλες οι εξωχώριες εταιρίες που είναι εγγεγραμμένες στα Νησιά Μάρσαλ, διέπονται από το δίκαιο των εταιριών των Νήσων Μάρσαλ. Το δίκαο αυτό έχει βασιστεί κυρίως στο αντίστοιχο δίκαο της πολιτείας του Ντέλαγουερ των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχοντας 36

εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) ή στο NASDAQ (Publicly Traded Entities) τα Νησιά Μάρσαλ αποτελούν τη δικαιοδοσία που επιλέγουν πολλές πολυεθνικές εταιρίες.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με ένα από τα 28 γραφεία μας σε όλο τον κόσμο (Worldwide Offices) που συνεχίζουν να παρέχουν απαράμιλλο επίπεδο υπηρεσιών, ακόμη και εν μέσω αυτών των δύσκολων καιρών.

Πατήστε εδώ (Redomiciliation) για να μάθετε περισσότερα.

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands