Ένας διαφορετικός εορτασμός με ουσιαστική χρησιμότητα

Sponsored Article   28/05/2020 16:00
Ένας διαφορετικός εορτασμός με ουσιαστική χρησιμότητα

Ένας διαφορετικός εορτασμός με ουσιαστική χρησιμότητα

Sponsored Article   28/05/2020 16:00

Την εποχή της πανδημίας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να είναι ενεργά παρούσες, να προβάλλουν την κοινωνική τους αλληλεγγύη στην πράξη και να μιλούν στους πελάτες τους στην ίδια συχνότητα της εξοικονόμησης. Δεν είναι περίοδος για κερδοσκοπία, φτηνά marketing κόλπα και κενές περιεχομένου επιδείξεις. Είναι καιρός για πραγματική χρησιμότητα. Μια τέτοια μέθοδο, χαμηλών τόνων και ουσιαστικής προσφοράς επέλεξε η Gan Direct για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της.

RELATED ARTICLES

Έχουμε συνηθίσει επιχειρήσεις να διαφημίζουν τα 10, 15, 20 χρόνια τους μιλώντας για τις ίδιες, κολακεύοντας τους εαυτούς τους και δαπανώντας χρήματα σε εντυπωσιακές και πολυτελείς ενέργειες. Ακόμη και στις φυσιολογικές περιόδους κάτι τέτοιο είναι μια αχρείαστη σπατάλη με σκοπό την καλλιέργεια της «εικόνας».

Πόσο μάλλον σήμερα, που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είδε τα εισοδήματά της να μειώνονται και το μέλλον της εργασίας να φαντάζει αβέβαιο.

Αντίθετα, εντυπωσιάζει η πρωτότυπη κίνηση της Gan Direct να μετατρέψει τον εορτασμό των 25 χρόνων καινοτομίας της εταιρείας σε πραγματική αξία για τους σημερινούς και παλαιότερους πελάτες της.

Σήμερα, η Gan Direct γιορτάζει 25 χρόνια χαρίζοντας 1.000 βαθμούς σε 188,000 οδηγούς που έχουν συνεργαστεί, έχουν πάρει προσφορά ή έχουν συσταθεί στην εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια! Βαθμοί που μπορούν άμεσα να εξαργυρωθούν με εκπτώσεις σε προϊόντα της Gan.

Με δελτίο τύπου της, η εταιρεία τονίζει ότι κάθε μέρα εφαρμόζει την υπόσχεση να είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της, όποτε την χρειαστούν, με προσωπική αφοσίωση και άμεση εξυπηρέτηση. Πιστή στην παράδοσή της να προστατεύει ακόμα και το τελευταίο ευρώ των πελατών της, γιορτάζει την 25ετία της δίνοντας πάντα περισσότερα και καλύτερα ωφελήματα.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της εταιρείας, καθώς και όσοι έχουν ήδη ή πρόκειται να απευθυνθούν σε αυτή για προσφορά ή ως σύσταση πελάτη, έχουν δικαίωμα αξιοποίησης του τεράστιου bonus. Οι βαθμοί μπορούν να εξαργυρωθούν με αγορές προϊόντων της Gan Direct που θα γίνουν διαδικτυακά, πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων) σε συνδυασμό πάντα με τα μοναδικά προνόμια και παροχές που προσφέρει η εταιρεία. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και χωρίς την προσφορά, η εταιρεία παρέχει τον καλύτερη πρόταση στην αγορά, σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Τα μέλη μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το μεγάλο δίκτυο συνεργατών του Προγράμματος, στο οποίο μετέχουν περισσότεροι από 100 επιλεγμένοι επαγγελματίες της αγοράς σε θέματα Υγείας, Περιουσίας και Αυτοκινήτου.

Η Gan Direct τιμά με τον καλύτερο τρόπο τα 25 χρόνια παρουσίας της στην αγορά απαντώντας σε μια ζωτική κοινωνική ανάγκη σε μια εποχή που το ατομικό και οικογενειακό εισόδημα πλήττεται.

Ευκαιρία λοιπόν να υπολογίσουμε τις ανάγκες μας και τις δαπάνες μας από την αρχή, να αναθεωρήσουμε συνεργασίες με βάση το διαθέσιμο εισόδημά μας και να ξανακάνουμε επιλογές που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Τίποτα να χάσουμε, πολλά να κερδίσουμε!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας