H 2η έκδοση της εφαρμογής για κινητά του CIM

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η 2η έκδοση της εφαρμογής του για κινητά είναι πλέον διαθέσιμη. Το CIM είναι η πρώτη ΙΣΤΕ (Ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης) που έχει αναπτύξει την δική της εφαρμογή για κινητά (mobile application) προς όφελος των φοιτητών της. Η δεύτερη έκδοση θα είναι  διαθέσιμη από την 1η Ιουνίου 2020 τόσο για συστήματα IOS όσο και για Android.
 
Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών σαν το κορυφαίο Κυπριακό Business Schools και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη, η νέα εφαρμογή για κινητά προσφέρει στον φοιτητή όλες τις πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα με εύκολο και χρηστικό τρόπο. Τα σχόλια των ειδικών σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και προσβασιμότητα ήταν εγκωμιάστηκα.
 
Αξίζει να τονιστεί ότι ανεξαρτήτως από την κρίση της πανδημίας που προέκυψε, οι σχεδιασμοί του κορυφαίου κυπριακού Business School για επενδύσεις στην τεχνολογία και καινοτομία, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
 
Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της αναβάθμισης της ιστοσελίδας και πλατφόρμας του CIM που συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και είναι ίσως η κορυφαία πλατφόρμα του είδους της  στην Κύπρο και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Οι φοιτητές και καθηγητές του CIM μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις διαλέξεις, βοηθήματα και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη από το δικό τους χώρο. Με βάση το γεγονός ότι το CIM εξειδικεύεται στην εκπαίδευση εργαζόμενων φοιτητών, η πλατφόρμα προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και πρόσβαση.
 
Για ακόμα μια φορά το CIM πρωτοπορεί και συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογία με σκοπό να διατηρήσει την θέση του ως ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά