Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η ΕΥ Κύπρου και πάλι Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών στην Κύπρο

Η ΕΥ Κύπρου βραβεύτηκε από το ITR ως Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών της Χρονιάς (National Transfer Pricing Firm of the Year) στην Κύπρο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε αναγνώριση της υψηλής ποιότητας φορολογικών υπηρεσιών που παρέχει. Τα Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία ITR διεξάγονται ετησίως, με στόχο την επιβράβευση διακεκριμένων οργανισμών παροχής φορολογικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το βραβείο National Transfer Pricing Firm of the Year, είναι διαθέσιμο για την Κύπρο από το 2019 και η EY Κύπρου έχει κερδίσει αυτή την αναγνώριση και τις δύο χρονιές. 

Αυτή τη χρονιά, λόγω της πανδημίας του COVID-19, τα βραβεία ανακοινώθηκαν διαδικτυακά και δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της ITR την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020. Ως πάροχος ενός ευρέος φάσματος φορολογικών υπηρεσιών άμεσης και έμμεσης φορολογίας, η ΕΥ Κύπρου σημειώνει υψηλές επιδόσεις στην παροχή φορολογικής εμπειρογνωμοσύνης στους πελάτες της διεθνώς, μέσω της εξεύρεσης λειτουργικών λύσεων σε σύνθετα φορολογικά θέματα.

Ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε: «Ο κύριος μας στόχος είναι να προσφέρουμε πάντοτε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αντλώντας από τα διεθνή πρότυπα και την τεχνογνωσία μας. Σε καιρούς ταχείας αλλαγής και αβεβαιότητας, όπως αυτούς που διανύουμε σήμερα, οι ομάδες μας, μας κάνουν υπερήφανους καθημερινά, καθώς εργάζονται σκληρά επιδεικνύοντας αφοσίωση στην καινοτομία και προσαρμοστικότητα στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Οι ειδικοί σε θέματα φορολογίας της ΕΥ Κύπρου, συντονίζονται παγκοσμίως και συνδυάζουν δεξιότητες και εμπειρία για να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλους τους φορολογικούς κλάδους, με σκοπό να προσφέρουν τη μέγιστη βοήθεια στους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που η ομάδα μας έχει λάβει το βραβείο Cyprus Transfer Pricing Firm of the Year για δεύτερη χρονιά, δείχνοντας πως η προσπάθειά μας για την επίτευξη αριστείας αποδίδει».

Αναφορικά με τη βράβευση του ITR, ο Πέτρος Κρασάρης, Επικεφαλής Διεθνών Φορολογικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, σημείωσε: «Οι επαγγελματίες μας σε θέματα φορολογίας, έχουν δείξει ότι η ΕΥ Κύπρου είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών. Η φορολογική μας ομάδα, με εκτενή εμπειρία και στενή συνεργασία, καταφέρνει να είναι ένα βήμα μπροστά στην παροχή της απαραίτητης καθοδήγησης προς τους πελάτες μας, προκειμένου να βρίσκουν λύσεις σε περίπλοκα φορολογικά θέματα. Η αναγνώριση από την ITR αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και προσδοκούμε για περισσότερα ορόσημα στο μέλλον. Οι εμπειρογνώμονες μας θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με τεχνολογικές λύσεις και πλατφόρμες, επιθυμούμε να διασφαλίσουμε μεγαλύτερες επιτυχίες σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον».

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι η EY έχει αναγνωριστεί από την ITR και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, κερδίζοντας τα βραβεία European Indirect Tax Firm of the Year και European Transfer Pricing Firm of the Year.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου