Gan Direct: Γιορτάζει 25 χρόνια και χαρίζει 1.000 βαθμούς σε όλους τους πελάτες της!

Η Gan Direct, η πρώτη direct ασφαλιστική, κλείνει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της προσφέροντάς σε κάθε έναν 1.000 βαθμούς προς αξιοποίηση μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης. 

Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε η εταιρεία για να τιμήσει μια σημαντική επέτειο, αναγνωρίζοντας την προτίμηση περισσότερων από 188.000 οδηγών που έχουν συνεργαστεί μαζί της αυτά τα χρόνια και στη μεγάλη τους πλειοψηφία παραμένουν πελάτες.

Απόφαση απόλυτα συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία της που σεβόμενη το κάθε ευρώ, λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτή και τη δημιουργία πραγματικής αξίας γι’ αυτόν, αντί για πρόσκαιρες κινήσεις εντυπωσιασμού.

Δυνατότητα συμμετοχής και αξιοποίησης των βαθμών έχουν όλοι οι πελάτες της Gan Direct, καθώς και όσοι έχουν ήδη ή πρόκειται να απευθυνθούν σε αυτή για προσφορά ή ως σύσταση πελάτη.

Οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει κάθε μέλος μπορούν να εξαργυρωθούν με αγορές προϊόντων της Gan Direct που θα γίνουν διαδικτυακά (πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων) σε συνδυασμό πάντα με τα μοναδικά προνόμια και παροχές που προσφέρει η εταιρεία.

Οι πελάτες μπορούν παράλληλα να επωφεληθούν από το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών του Προγράμματος Επιβράβευσης στο οποίο μετέχουν περισσότεροι από 100 επιλεγμένοι επαγγελματίες της αγοράς που ειδικεύονται σε θέματα Υγείας, Περιουσίας και Αυτοκινήτου. Αριθμός που διαρκώς αυξάνεται με νέες συνεργασίες ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της εταιρείας.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct: “Κάθε μέρα εφαρμόζουμε μια υπόσχεση: ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, όποτε μας χρειαστούν με προσωπική αφοσίωση και άμεση εξυπηρέτηση. Δεν υπάρχει για εμάς καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την 25ετία μας από το να τους προσφέρουμε περισσότερα και καλύτερα ωφελήματα. Γιατί στην Gan Direct έχουμε επιλέξει να εργαζόμαστε ταπεινά, δίνοντας προτεραιότητα στην εμπειρία των ασφαλισμένων μας”.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gandirect.com και στο τηλεφωνικό κέντρο 800 510 15.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»