Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Eπαναλειτουργούν τα Πρακτορεία και τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα τον άνθρωπο και την πλήρη συμμόρφωση στους νόμους και τα σχετικά διατάγματα του Κράτους, η ΟΠΑΠ Κύπρου ανακοινώνει την επαναλειτουργία των Πρακτορείων ΟΠΑΠ από το Σάββατο 23 Μαΐου 2020. Οι φίλοι όλων των παιχνιδιών ΟΠΑΠ μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά στη βάση των παραμέτρων ασφάλειας και υγιεινής, όπως αυτές έχουν καθοριστεί τόσο από το Υπουργείο Υγείας όσο και από τη Διεύθυνση της Εταιρίας ΟΠΑΠ Κύπρου. 
 
Η χαρά της συμμετοχής και η διεκδίκηση των μεγάλων κερδών από τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ είναι ασφαλώς καλοδεχούμενο γεγονός από όλους μας. Σε καμιά όμως περίπτωση δε μπορεί να προσπεράσει ή να αντικαταστήσει την ανακούφιση και το κέρδος της ίδιας της κοινωνίας μας και των ανθρώπων της, από την υπεύθυνη αντιμετώπιση της κρίσης που προκάλεσε ο Covid-19.
 
Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ προτάσσοντας την αδιάκοπη έγνοια, ακόμη και στην περίοδο μη λειτουργίας των παιχνιδιών της, ήταν παρούσα στηρίζοντας με συνέπεια και δύναμη τους σχεδιασμούς της πολιτείας για αντιμετώπιση της πανδημίας και προστασία της υγείας των πολιτών. Υπενθυμίζουμε την εισφορά ενός εκατομμυρίου και τριακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (1.330.000€) για τη δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, τη στήριξη του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου για την αγορά ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού για τους επαγγελματίες υγείας, τη συμμετοχή στην μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης που είχε αναλάβει επιτυχώς το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, καθώς και σειρά άλλων ενεργειών προς όφελος των συνανθρώπων μας.
 
Με την ίδια υπευθυνότητα η ΟΠΑΠ Κύπρου θέτει ξανά σε λειτουργία τα Πρακτορεία και τα παιχνίδια της, ύστερα από τη σχετική απόφαση της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ταυτόχρονα καλεί το κοινό της Κύπρου να ακολουθεί πιστά και με σεβασμό τις προϋποθέσεις επαναλειτουργίας, όπως αυτές έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και κοινοποιούνται διαρκώς από την Εταιρία καθώς και τις διαδικασίες που θα εφαρμόζονται για τη συμμετοχή στα παιχνίδια ΟΠΑΠ.
 
Τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ, διατηρώντας την πάντα φιλική και ανθρώπινη εικόνα τους, έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στα νέα δεδομένα τηρώντας αυστηρά το Πρωτόκολλο Λειτουργίας και Διαχείρισης Κρίσεων για Πρακτορεία ΟΠΑΠ Κύπρου. Οι συνεργάτες Πράκτορες, έχοντας λάβει τη σχετική ενημέρωση, οδηγίες και εκπαίδευση, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους φίλους των παιχνιδιών, διασφαλίζοντας πρώτιστα την υγεία των πελατών τους και εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις ομαλής και απρόσκοπτης συμμετοχής τους στα παιχνίδια.
 
Η Διοίκηση και η Διεύθυνση της ΟΠΑΠ Κύπρου βεβαιώνουν ότι η επαναλειτουργία των Πρακτορείων θα αρχίσει και θα συνεχιστεί υπό την πλήρη εποπτεία της Εταιρίας. Προς τον σκοπό αυτόν έχουν ήδη συσταθεί ομάδες επιθεώρησης, που θα είναι υπεύθυνες για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών και διαταγμάτων από τους πράκτορες.
 
Η ΟΠΑΠ Κύπρου, ειλικρινής και δυνατός σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας, καλεί όλους τους φίλους των παιχνιδιών της σε μια ακόμη συμμαχία επιτυχίας! Παίζουμε ξανά, παίζουμε με υπευθυνότητα! Όλοι μαζί μπορούμε να επαναλάβουμε με τη συμπεριφορά μας το πόσο σεβόμαστε τους δύσκολους αγώνες του λαού μας και οι οποίοι αγώνες μας έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψουμε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής. Καλή επιτυχία σε όλους, καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!     
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου