Διαδικτυακή επιχειρηματική συζήτηση διοργανώνει η AstroBank

InBusinessNews  12/05/2020 06:36
Διαδικτυακή επιχειρηματική συζήτηση διοργανώνει η AstroBank

Διαδικτυακή επιχειρηματική συζήτηση διοργανώνει η AstroBank

InBusinessNews  12/05/2020 06:36
Την Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 4 μ.μ., ο κ. Παύλος Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ο κ. Ντίνος Λευκαρίτης Διευθύνων Σύμβουλος της Petrolina και ο Δρ. Ανδρέας Πίττας ιδρυτής και Εκτελεστικός Πρόεδρος της Medochemie, συζητούν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AstroBank κ. Κωνσταντίνο Λοϊζίδη, σε μια φιλική ατμόσφαιρα τις εμπειρίες, επιτυχίες και προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του lockdown.

RELATED ARTICLES

 
Στο επίκεντρο επίσης το νέο modus operandi τους που ίσως αναδείχθηκε, αλλά και ποιες από τις αλλαγές, στις οποίες προέβησαν, σκοπεύουν να  υιοθετήσουν και στην μετά την Covid-19 εποχή, αλλά και τι επενδύσεις ίσως χρειάζεται να ξανασκεφθούν.
 
Τη συζήτηση καλούνται να παρακολουθήσουν ιδιοκτήτες, CEOs και ανώτερα διευθυντικά στελέχη κυπριακών εταιρειών. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους πριν, η κατά την διάρκεια της συζήτησης.
 
Σε δηλώσεις του ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της AstroBank, κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης ανέφερε ότι η διαδικτυακή συζήτηση θα προσφέρει την ευκαιρία για ανταλλαγή χρήσιμων ιδεών, εμπειριών από την κρίση, καθώς και μία πρώτη εκτίμηση και ενδιαφέρουσα σίγουρα συζήτηση για τους συγκεκριμένους σχεδιασμούς για το μέλλον, αναγνωρίζοντας ότι το περιβάλλον, η κοινωνία και ο τρόπος ζωής μας μπορεί να αλλάξει αισθητά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο astrobankevent@imhbusiness.com ή στο τηλέφωνο: 22505555.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας