Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ψηφιακές συναλλαγές από την DP World Limassol

Την εφαρμογή δύο νέων μεθόδων ηλεκτρονικών πληρωμών, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της JCC, ανακοινώνει η DP World Limassol, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να διενεργούν οποιαδήποτε συναλλαγή με εύκολο και ασφαλή τρόπο. 

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν πληρωμές μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της JCC* ενώ οι πληρωμές τιμολογίων θα μπορούν να γίνονται μέσω των μεθόδων JCC Smart.  

Η DP World συνιστά ανεπιφύλακτα τη χρήση ψηφιακών καναλιών και υπηρεσιών σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η οποιαδήποτε αχρείαστη φυσική επαφή αυτή την περίοδο.  
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol, Nawaf Abdulla ανέφερε πως «οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας. Η DP World Limassol επιδιώκει διαρκώς να διευκολύνει τους πελάτες της, παρέχοντάς τους μία απρόσκοπτη εμπειρία και διατηρώντας παράλληλα, το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης».
 
Συνέχισε λέγοντας πως «η ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών μας ήταν πάντοτε κορυφαία μας προτεραιότητα. Από την εμφάνιση του COVID-19, ενθαρρύναμε την κατ΄οίκον εργασία ενώ την ίδια ώρα προσαρμοζόμαστε ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις οποιεσδήποτε  καθυστερήσεις στις δραστηριότητές μας. Η λειτουργία των νέων συστημάτων πληρωμής μειώνει την αναγκαιότητα της φυσικής παρουσίας για τη διενέργεια συναλλαγών, περιορίζοντας κατ’ επέκταση την επαφή μεταξύ πελατών και προσωπικού».
Η DP World Limassol προχώρησε στην ενεργοποίηση σχεδίων έκτακτης ανάγκης με σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των πελατών της. Σήμερα, όλες οι εμπορικές δραστηριότητες καθώς και οι εργασίες φορτοεκφόρτωσης στο τερματικό διεξάγονται κανονικά. Η DP World Limassol θα συνεχίσει να λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των κυβερνητικών φορέων και των υπηρεσιών υγείας.

*Οδηγίες χρήσης είναι διαθέσιμες εδώ

Δειτε Επισης

Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα