Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ψηφιακές συναλλαγές από την DP World Limassol

Την εφαρμογή δύο νέων μεθόδων ηλεκτρονικών πληρωμών, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της JCC, ανακοινώνει η DP World Limassol, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να διενεργούν οποιαδήποτε συναλλαγή με εύκολο και ασφαλή τρόπο. 

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν πληρωμές μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της JCC* ενώ οι πληρωμές τιμολογίων θα μπορούν να γίνονται μέσω των μεθόδων JCC Smart.  

Η DP World συνιστά ανεπιφύλακτα τη χρήση ψηφιακών καναλιών και υπηρεσιών σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η οποιαδήποτε αχρείαστη φυσική επαφή αυτή την περίοδο.  
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol, Nawaf Abdulla ανέφερε πως «οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας. Η DP World Limassol επιδιώκει διαρκώς να διευκολύνει τους πελάτες της, παρέχοντάς τους μία απρόσκοπτη εμπειρία και διατηρώντας παράλληλα, το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης».
 
Συνέχισε λέγοντας πως «η ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών μας ήταν πάντοτε κορυφαία μας προτεραιότητα. Από την εμφάνιση του COVID-19, ενθαρρύναμε την κατ΄οίκον εργασία ενώ την ίδια ώρα προσαρμοζόμαστε ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις οποιεσδήποτε  καθυστερήσεις στις δραστηριότητές μας. Η λειτουργία των νέων συστημάτων πληρωμής μειώνει την αναγκαιότητα της φυσικής παρουσίας για τη διενέργεια συναλλαγών, περιορίζοντας κατ’ επέκταση την επαφή μεταξύ πελατών και προσωπικού».
Η DP World Limassol προχώρησε στην ενεργοποίηση σχεδίων έκτακτης ανάγκης με σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των πελατών της. Σήμερα, όλες οι εμπορικές δραστηριότητες καθώς και οι εργασίες φορτοεκφόρτωσης στο τερματικό διεξάγονται κανονικά. Η DP World Limassol θα συνεχίσει να λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των κυβερνητικών φορέων και των υπηρεσιών υγείας.

*Οδηγίες χρήσης είναι διαθέσιμες εδώ

Δειτε Επισης

Nicosia Economic Congress: Ο λόγος στους επιχειρηματικούς ηγέτες
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)