Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Covid-19: Παροχή δωρεάν λογισμικού για τη διευκόλυνση της απομακρυσμένης εργασίας

 

Η πανδημική κρίση που βιώνουμε θέτει νέα, πρωτόγνωρα δεδομένα στο σύγχρονο επιχειρησιακό -και όχι μόνο- περιβάλλον, δοκιμάζοντας τις αντοχές κάθε οργανισμού και επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους. Μια από τις πλέον σημαντικές προκλήσεις αφορά στην εξ’ αποστάσεως εργασία κι αυτό διότι οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει αναγκαστικά το συγκεκριμένο μέτρο σχεδόν για το σύνολο των εργαζομένων τους, δεν διαθέτουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και τα ανάλογα λογισμικά για να υποστηρίξουν πλήρως το εν λόγω εγχείρημα.

Ως εκ τούτου, η ChannelIT, με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην υφιστάμενη κατάσταση και δεσμευόμενη να στηρίξει την προσπάθεια των εταιρειών για επιχειρησιακή συνέχεια και απρόσκοπτη λειτουργία, στο μέτρο που αυτό καθίσταται εφικτό, προσφέρει μέσω των συνεργαζόμενων προμηθευτών της, μια σειρά προϊοντικών λύσεων ελεύθερων προς χρήση από κάθε ενδιαφερόμενη Κυπριακή επιχείρηση, προκειμένου να συνδράμει στην εύρυθμη και ασφαλή καθημερινή τους λειτουργία.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που διατίθενται δωρεάν, είναι τα εξής:

ManageEngine Secure Remote Access Toolkit: Αποτελείται από ένα σύνολο επιμέρους λύσεων που επιτρέπουν την απομακρυσμένη σύνδεση με κρίσιμες υποδομές και εφαρμογές της εκάστοτε επιχείρησης, προκειμένου να εκτελούνται με ασφάλεια οι απαραίτητες καθημερινές εργασίες των τμημάτων IT.

ManageEngine ADSelfService Plus: Πρόκειται για ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης χρηστών, με το οποίο οι τελικοί χρήστες μπορούν να επαναρυθμίζουν τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory και να ξεκλειδώνουν τους λογαριασμούς τους, ακόμα κι αν εργάζονται απομακρυσμένα, χωρίς καμία βοήθεια από το τμήμα μηχανογράφησης.

Zoho Remotely: Η ολοκληρωμένη σουίτα της Zoho, αποτελείται από έντεκα επιμέρους χρηστικές εφαρμογές που επιτρέπουν σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει τον έλεγχο της καθημερινής επικοινωνίας, συνεργασίας και παραγωγικότητας και να καλύψει τις ανάγκες για τηλεδιάσκεψη, εκπαίδευση, δημιουργία, αποθήκευση και διακίνηση αρχείων κ.α.

Για τη διευκόλυνση των εταιρειών που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα παραπάνω λογισμικά, η ChannelIT παρέχει δωρεάν υποστήριξη για την αποτελεσματική παραμετροποίησή τους, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω των επίσημων λογαριασμών της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα, σε LinkedIn, Facebook και Twitter.

Σχετικά με την εταιρεία
H Channel IT, επίσημος διανομέας προϊόντων πληροφοριακών συστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Πληροφορικής. Σε συνεργασία με ορισμένους από τους κορυφαίους προμηθευτές, παρέχει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊοντικών λύσεων IT, με έμφαση στον τομέα της ασφάλειας.           
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2024: Υγεία των νεφρών για όλους