Ασφαλιστικές Εταιρείες: Δεν έχουμε μολυνθεί από Κορωνοϊό

Ασφαλιστικές Εταιρείες: Δεν έχουμε μολυνθεί από Κορωνοϊό

Ασφαλιστικές Εταιρείες: Δεν έχουμε μολυνθεί από Κορωνοϊό

Τηλεδιάσκεψη με 35 ομολόγους του σε ευρωπαϊκά κράτη  με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού και το κατά πόσο επηρεάζει τον κλάδο τους, πραγματοποίησε ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Ανδρέας Αθανασιάδης.

RELATED ARTICLES


Μιλώντας στο InBusinessNews o κ. Αθανασιάδης ανέφερε πως το μήνυμα που εισέπραξε ήταν πως για την ώρα η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει μολύνει τον κλάδο τους.

«Υπάρχουν βέβαια μεμονωμένες περιπτώσεις στο εξωτερικό και όχι στην Κύπρο όπου υπήρχαν ασφαλίσεις για αναστολή εργασιών εταιρειών λόγω πανδημίας, όχι όμως και στην Κύπρο», ανέφερε.

Ο κ. Αθανασιάδης πρόσθεσε πως η κύρια ανησυχία εστιάζεται στο θέμα των επενδυτικών ταμείων των ασφαλιστικών εταιρειών τα οποία έχουν σημαντική πτώση, όμως για την ώρα η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.

Τέλος για τον τρόπο λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών της Κύπρου, σημείωσε πως λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας, τονίζοντας πως δόθηκε η ευχέρεια σε σημαντικό αριθμό προσωπικού να εργάζεται από το σπίτι.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας