Εξ αποστάσεως όλα τα μαθήματα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Δελτίο Τύπου  16/03/2020 11:40
Εξ αποστάσεως όλα τα μαθήματα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εξ αποστάσεως όλα τα μαθήματα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Δελτίο Τύπου  16/03/2020 11:40
 Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι η διδασκαλία των μεταπτυχιακών και πτυχιακών μαθημάτων που σε κανονική περίοδο διεξάγονται στην Πανεπιστημιούπολη θα προσφέρονται διαδικτυακά από τις 16 Μαρτίου έως και τις 10 Απριλίου 2020 μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του πανεπιστήμιου.

RELATED ARTICLES


 
Η διδασκαλία θα πραγματοποιείται την ίδια μέρα και ώρα, σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα των μαθημάτων. Ενημερώσεις και οδηγίες για την διεξαγωγή των μαθημάτων διαδικτυακά έχουν αποσταλεί στο πανεπιστημιακό email των φοιτητών. Η διδασκαλία των εξ αποστάσεως προγραμμάτων συνεχίζεται κανονικά. Οι προκαθορισμένες ενδιάμεσες εξετάσεις και πρακτικές ασκήσεις αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν μετά από τις διακοπές του Πάσχα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα. Το Πανεπιστήμιο καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστούν όλες οι ακαδημαϊκές απαιτήσεις για το Εαρινό τετράμηνο 2020.
 
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρακολουθεί στενά τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τον COVID-19. Καθώς η κατάσταση μεταβάλλεται καθημερινά, προτεραιότητα του πανεπιστημίου παραμένει η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία των φοιτητών, του διοικητικού και ακαδημαϊκού προσωπικού. Το Πανεπιστήμιο παραμένει ανοικτό όσον αφορά τις διοικητικές υπηρεσίες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας