Νέο τεύχος GOLD: Digital Transformation

InBusinessNews  13/03/2020 10:57
Νέο τεύχος GOLD: Digital Transformation

Νέο τεύχος GOLD: Digital Transformation

InBusinessNews  13/03/2020 10:57
Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να διαδραματίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, χάρη στο Διαδίκτυο, τα smartphones και το προσεχές δίκτυο 5G, η επίδρασή της στον επιχειρηματικό κόσμο έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

RELATED ARTICLESΗ ανάπτυξη, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα των ιδιωτικών εταιρειών και οργανισμών στον δημόσιο τομέα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από μια σταθερή δέσμευση για το Cloud Computing, την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Internet of Things, το Robotic Automation, τις προηγμένες αναλύσεις και πολλά άλλα. Αλλά αυτό που είναι πλέον ευρέως γνωστό ως ψηφιακός μετασχηματισμός σημαίνει στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα από την επένδυση στην τελευταία τεχνολογία: απαιτεί μια νέα νοοτροπία.
 


To cover story του νέου τεύχους του περιοδικού GOLD (που διατίθεται από την Κυριακή 15 Μαρτίου) εξετάζει πώς οι κυπριακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και προσαρμόζονται στις αλλαγές, μέσω συνεντεύξεων με τους ηγέτες ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας σε διάφορους τομείς. Επιπρόσθετα, τεχνολογικοί πάροχοι  και σύμβουλοι ψηφιακού μετασχηματισμού μοιράζονται τις δικές τους απόψεις και εμπειρίες ενώ ο νεοδιορισθείς Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, εξηγεί με ποιο τρόπο η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταφέρει τη χώρα στην ψηφιακή εποχή.

Το GOLD Μαρτίου περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις με την Άννα Πρωτόπαπα, τον Κύπριο επιχειρηματία της Βοστώνης με πολλές επιτυχίες στις ΗΠΑ και τον Ανδρέα Αδαμίδη, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της startup CatchApp στο Λονδίνο. Μην χάσετε το τελευταίο τεύχος του GOLD, το οποίο είναι διαθέσιμο από την Κυριακή, 15 Μαρτίου σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας