Το DOTWIST.com υποστηρίζει και ενδυναμώνει τις γυναίκες με τη νέα του εκστρατεία SHE for HER

H online fashion πλατφόρμα dotwist.com, που αναδεικνύει και διαθέτει τα προϊόντα ανερχόμενων ανεξάρτητων σχεδιαστών μόδας απ' όλο τον κόσμο, λανσάρει ένα δυναμικό φιλανθρωπικό project, με το οποίο στοχεύει να ενδυναμώσει και υποστηρίξει περισσότερες γυναίκες στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Η ομάδα του dotwist.com απαρτίζεται από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες. Με την πεποίθηση ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, ο στόχος από την πρώτη μέρα λειτουργίας του είναι να εμπνέει και να ενδυναμώνει τις γυναίκες, ώστε με το δικό τους προσωπικό στυλ να εκφράζουν την ατομικότητά τους και την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού τους στην πορεία για την επίτευξη των στόχων τους.

Επιθυμώντας να συμβάλει στην ενδυνάμωση των γυναικών στην επιχειρηματικότητα, έχει επιλέξει να υποστηρίξει το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Women On Top, το οποίο έχει ακριβώς αυτό τον στόχο: την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία.

Για τον σκοπό αυτό η ομάδα του dotwist.com έχει δημιουργήσει 5 limited edition T-shirts, σε συνεργασία με τις Ελληνίδες και Κύπριες σχεδιάστριες Νάντια Ράπτη, Χάρις Χαραλάμπους, Τζωρτζίνα Σκαλίδη και Κλέλια Ανδράλη. Οι σχεδιάστριες έχουν αποτυπώσει με τον δικό τους μοναδικό τρόπο η κάθε μία ένα motto το οποίο αποτελεί πηγή έμπνευσης και για την ίδια.


Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν αποκλειστικά στον οργανισμό Women On Top για την υποστήριξη του έργου του σε ό,τι αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών στη δημόσια ζωή. Το Women On Top ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει επιτυχώς υποστηρίξει περισσότερες από 450 γυναίκες μέσω mentoring και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 700 άνεργες, εργαζόμενες και αυτοαποασχολούμενες γυναίκες σε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης. Επιπλέον, μέσα από την πρωτοβουλία Women On Top in Business παρέχει καθοδήγηση, συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης έργου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να κάνουν πράξη την ισότιμη εκπροσώπηση των γυναικών στην αγορά εργασίας.

Αν θέλετε και εσείς να συμβάλετε στην ενδυνάμωση των γυναικών και να στηρίξετε έμπρακτα την εκστρατεία του dotwist.com για την ισότητα γυναικών και αντρών σε όλους τους τομείς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://bit.ly/SheForHer και διαλέξτε ένα ή περισσότερα από τα μοναδικά σχέδια και motto.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)