Η κορυφαία έκθεση ακινήτων στη Κύπρο

Αποδεδειγμένα ο τομέας των ακινήτων και ανάπτυξης γης αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας. Με το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον, τόσο από Κύπρο όσο και από εξωτερικό, για απόκτηση κατοικίας, επαγγελματικής στέγης ή εξεύρεσης της κατάλληλης ευκαιρίας για επένδυση με καλές και ασφαλείς αποδόσεις, η IMH, λαμβάνοντας τα πιο πάνω υπόψη, διοργανώνει, μετά από επτά χρόνια και στην πιο κατάλληλη στιγμή, την μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση ακινήτων στην Κύπρο, «Παγκύπρια Έκθεση Ακινήτων & Ανάπτυξης Γης – PROPERTY EXPO  2020» στις 22 - 24 Μαΐου 2020, στην Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου.

Η έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα να προβάλουν τα αναπτυξιακά έργα που διαθέτουν στα χαρτοφυλάκια τους, να έρθουν σε επαφή με επίδοξους αγοραστές ή επενδυτές ακινήτων σε Κύπρο και εξωτερικό, ενώ θα έχουν ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις μελλοντικές τάσεις στον τομέα των ακινήτων και να παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές, που θα καλύπτουν τις ανάγκες και το lifestyle τους με την απόκτηση στέγης.

Η φετινή διοργάνωση θα αναδείξει, μεταξύ άλλων, τα οφέλη μιας επένδυσης στον τομέα, προσφέροντας παράλληλα στους υποψήφιους αγοραστές ειδικές ευκαιρίες και συμφέρουσες προτάσεις, συνδυάζοντας  ποιότητα κατασκευής και αξία επένδυσης. Για τους εκθέτες, η συµµετοχή τους στη φετινή διοργάνωση αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία προβολής και προώθησης της εταιρείας και του προϊόντος τους µέσω της προσωπικής και άµεσης επαφής µε µεγάλο αριθµό επισκεπτών.

Η PROPERTY EXPO  2020 θα αποτελέσει πόλο έλξης σημαντικού αριθμού ενδιαφερομένων αγοραστών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν µέσα από την τεχνογνωσία και  την εμπειρία των εκθετών ολοκληρωμένες λύσεις σε ό,τι αφορά στέγη ή επένδυση, αγορά µόνιµης ή εξοχικής κατοικίας, επένδυση στο εξωτερικό, τεµάχια γης και γενικά σε όλους τους τομείς των ακινήτων και ανάπτυξης γης.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.imhbusiness.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22505555

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»