Απέκτησε πιστούς πελάτες με τη βοήθεια ανάλυσης δεδομένων - 3rd Data Management Forum

InBusinessNews  28/02/2020 09:27
Απέκτησε πιστούς πελάτες με τη βοήθεια ανάλυσης δεδομένων - 3rd Data Management Forum

Απέκτησε πιστούς πελάτες με τη βοήθεια ανάλυσης δεδομένων - 3rd Data Management Forum

InBusinessNews  28/02/2020 09:27
 Η ορθή διαχείριση και ανάλυση της βάσης δεδομένων των επιχειρήσεων αποτελεί κεντρικό θέμα του «3rd Data Management Forum», που παρουσιάζει το δικηγορικό γραφείο George Z. Georgiou & Associates LLC, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην ξενοδοχείο Hilton Park) στη Λευκωσία. Καταξιωμένοι επαγγελματίες από επιτυχημένα brands παγκοσμίου φήμης θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο εξωτερικό, όσον αφορά τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων, καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζει η σωστή χρήση δεδομένων στην επιτυχία μιας επιχείρησης.

RELATED ARTICLES


 
Για την χρήση των δεδομένων σε προγράμματα Loyalty θα μας μιλήσει η  Teresa Comparato, Accomplished Loyalty-CRM-Marketing Specialist, πρώην Senior Director Head of Loyalty EAME στο Radisson Hotel Group Βελγίου. Η Τeresa, θα μας παρουσιάσει πώς μια εταιρεία μπορεί να βελτιώσει το πρόγραμμα Loyalty της, ενεργώντας με βάση τις τάσεις της αγοράς και την ανάλυση δεδομένων των καταναλωτών. Σε έναν κόσμο που βασίζεται σε δεδομένα, τίποτα δεν είναι πιο κρίσιμο από το να ανακαλύψεις ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σου και τι είναι αυτό ακριβώς που ζητά ο πελάτης σου. Η Teresa Comparato έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη στρατηγικών Loyalty και CRM. Πιστεύει ότι ο πελάτης πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των αποφάσεων και ότι η ανάλυση των δεδομένων της καταναλωτικής του συμπεριφοράς αποτελεί βασικό στοιχείο για την αύξηση και τη διατήρηση των πελατών. Μέσα, λοιπόν, από πραγματικά case studies, θα μας εξηγήσει γιατί η ανάλυση δεδομένων πρέπει να καθοδηγεί τις στρατηγικές και τις αποφάσεις μιας εταιρείας.
 
To «3rd Data Management Forum» προορίζεται ως εφαλτήριο και πλατφόρμα συζητήσεων, με επίκεντρο τα δεδομένα (data) και πώς αυτά μπορούν να μετατραπούν σε μετρήσιμη αξία για κάθε εταιρεία. Η διαχείριση δεδομένων περιλαμβάνει τη συλλογή, την αποθήκευση, την οργάνωση, την προστασία, την επαλήθευση και την ανάλυση των δεδομένων. Η ανάλυση δεδομένων αποτελεί, πλέον, ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της επιτυχίας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, αφού η μελέτη του κάθε πελάτη και των καταναλωτικών του συνηθειών ξεχωριστά, μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην επιχείρηση.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Η πλήρης συμμετοχή στο Συνέδριο ισοδυναμεί με 4 πιστωτικές μονάδες CPD.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς chief data officers, ceos, chief financial officers, chief operating officers, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές μάρκετινγκ και ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικούς διευθυντές και άλλα ανώτερα στελέχη από επιχειρήσεις όλων των τομέων της οικονομίας.
 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή διαχείριση και ανάλυση των δεδομένων του οργανισμού ή της εταιρείας σας, στο «3rd Data Management Forum»!
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: George Z. Georgiou & Associates LLC
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Kaniklides και PrimeTel.
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
Με τη στήριξη της: Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας