Αρχίζει η λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δημότη Λάρνακας

Αρχίζει την Τρίτη 4 Μαρτίου και επίσημα τη λειτουργία του το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημότη της Λάρνακας. Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας κατανοώντας τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά την εξυπηρέτηση του κοινού από τα Κεντρικά Γραφεία επί της Λεωφόρου Αθηνών, ειδικότερα σε ώρες αιχμής, προβαίνει σε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για διευκόλυνση των δημοτών». 
 
Συγκεκριμένα «την Τρίτη 4 Μαρτίου 2020, αρχίζει επίσημα την λειτουργία του το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημότη Λάρνακας, που θα βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Μιαούλη Αριθμός 11, πάροδος Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ (πρώην Κεντρικά Γραφεία Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας, πλησίον e-shop). Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Κέντρου είναι 70003100».
 
Προστίθεται ότι «στο Κέντρο οι δημότες θα μπορούν να εξυπηρετούνται για αποπληρωμή Δημοτικών τελών και προστίμων του Δήμου Λάρνακας καθώς και για αποκομιδή σκυβάλων, επαγγελματική άδεια, δικαιωμάτων/ διατήρησης υποστατικών, ακίνητη ιδιοκτησία, κοιμητηρίου, άδεια κατοχής σκύλων, εξώδικων προστίμων και για αποχετευτικά τέλη. Ακόμα το κοινό θα μπορεί να υποβάλει ένσταση φορολογιών».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η ενέργεια του Δήμου Λάρνακας αποσκοπεί στην επίλυση μέρους του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης και ειδικότερα της αποσυμφόρησης της εξεύρεσης χώρου στάθμευσης, αφού διαθέτει δικό του δωρεάν χώρο στάθμευσης για τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Εξυπηρέτησης».
 
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως από την Τρίτη 4 Μαρτίου 2020 χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο Κέντρο για εξόφληση των Δημοτικών Τελών και Προστίμων και Αποπληρωμή Αποχετευτικών Τελών, αφού μετά τις 4 Μαρτίου, το Τμήμα Φορών θα μεταφερθεί εξ ολοκλήρου εκεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας