Μαθητές από το G C School δημιουργούν τέσσερις εταιρείες

Δελτίο Τύπου  26/02/2020 16:00
Μαθητές από το G C School δημιουργούν τέσσερις εταιρείες

Μαθητές από το G C School δημιουργούν τέσσερις εταιρείες

Δελτίο Τύπου  26/02/2020 16:00

Στην Κύπρο, κάθε χρόνο πραγματοποιείται ο διαγωνισμός «Επιχείρηση της Χρονιάς/Junior Achievement», με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών από κάθε γωνιά της Κύπρου.

RELATED ARTICLESΟι μαθητές δημιουργούν στη διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς τη δική τους «επιχείρηση» λειτουργώντας σαν πραγματικοί επιχειρηματίες σε πραγματικό περιβάλλον αφού καλούνται να σχεδιάσουν και να λανσάρουν αληθινά προϊόντα και υπηρεσίες, προωθώντας τα τελικά στην αγορά. 

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός Junior Achievement Worldwide, κάθε χρόνο κινητοποιεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια μαθητές από περισσότερες από 100 χώρες για να εμπνευστούν μια ιδέα που θα την υλοποιήσουν αφού δουλέψουν σε ομάδες στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Εικονική Επιχείρηση». 

Μαθητές από το G C School συμμετέχουν στον διαγωνισμό Junior Achievement δημιουργώντας τέσσερις εταιρίες.

1. SPICSPAN

gceSPICspan
 
Το SpicSpan είναι μια κάψουλα η οποία  διαλύεται σε νερό και μετατρέπεται σε καθαριστικό πολλαπλής χρήσης που σκοτώνει τα βακτήρια 100%. Το προϊόν διατίθεται σε δύο αρώματα: λεβάντα και honeysuckle.
 
2. BLOB
gceblob

Μπάλες νερού κατασκευασμένες με μεμβράνη από φύκια. Η κατασκευή τους έχει ως στόχο να μειώσει την ανάγκη για πλαστικό μονής χρήσης, κυρίως σε αθλητικές δραστηριότητες. 

3. CAPNGO
gceCapNgo

Η CAPNGO δημιούργησε ένα ειδικό αθλητικό καπάκι που περιέχει κάψουλα βιταμινών ή ηλεκρολύτων με σκοπό να ενισχύσει λάτρεις του αθλητισμού να διατηρήσουν ένα υγιή τρόπο ζωής όσο πιο εύκολα και βολικά γίνεται.

4. BLOMAL

gceblomal

Με τη χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού, η Blomal παράγει κάρτες με ενσωματωμένους σπόρους, επιτρέποντας στον παραλήπτη να τα φυτεύει και να τα βλέπει να μεγαλώνουν μέσα σε λίγες εβδομάδες. 
 
www.gcsc.ac.cy
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας